Senaste inläggen

Av Sara - 10 november 2008 09:29

Eller nåt...

Måndagar känns alltid tunga!! Men jag är så glad att jag har ett jobb att gå till. Gå hemma och släpa benen efter mig är verkligen inte min meleodi!


Igår var jag och hjärtat runt hela stan och letade matbord men vi hittade inget vi gillade riktigt. Kräsna jävlar. Ska kika på internet om jag hittar nåt. Stolar har vi inga bekymmer att hitta...


Sedan for jag och syrran till farfar och firade han och papps och åt mumsig paj och sallad! Vi stack precis innan fikat så slapp jag bli frestad att ta en kaka.. =)

Sedan spenderade vi nästan en timme på videoteket/hemmakväll vad det nu heter och letade lite filmer. Vi hittade till slut vad vi letade efter.

Men väl hemma såg jag och hjärtat bara på Tv endå... ensam mamma söker och en film på fyran som jag somnade ifrån under nyheterna. I vanlig ordning...Idag är det bara jobb och träning på schemat. Kanske vi ser filmen jag hyrde ikväll?? Återstår att se..

ANNONS
Av Sara - 9 november 2008 10:32

Igårkväll begav sig grabbarna till city för att se konsert och dra på krogen.

Då passad jag och jossan å kaka på att se på Sex and the City och snacka lite skit. Jag har ju även sett MAMMA MIA nu, äntligen!! Tror fasiken att den var bättre än SETC... hårfint!


Nus ka jag släpa upp hjärtat ur sängen sen ska vi dra och kolla på bord!


I eftermiddag ska far firas, givetvis!

ANNONS
Av Sara - 6 november 2008 18:43

Glöm för fan inte att titta på svt2 ikväll 21.30

Himlen kan vänta heter programmet och det kommer garanterat ge er fler tankeställare än desperata hemmafruar eller annat dravvel.


Titta här.

Av Sara - 6 november 2008 18:21

Snart är veckans kjoltorsdag slutarbetad å då ska jag skynda mig hem och se på mamma mia med hjärtat. Hoppas den är så bra som Anki sagt nudå..

hon har verkligen gett mig höga förväntningar av den här filmen.


Har ni sett den?

Av Sara - 6 november 2008 11:58

Igårkväll efter träningen fick jag så jävla ont i axlarna. Antagligen hade jag stått och spännt mig under pumpen. Eller berodde det på att jag hade så grymt mycket vikter på stången...

Så väl hemma försökte jag att duscha kokhett och lägga på vetekudden men det hjälpte inte. Så jag gjorde det enda rätta och ringde till räddaren i nöden Lotte som gav mig en välbehövlig massage och la på liniment.

Så när jag kom hem brände ryggen REJÄLT och den var riktigt röd, ungefär som när vi var på kanarieholkarna och jag bränd mig. Men i morse när jag vaknade hade jag inte ont längre och när jag gav mig ut på morgonprommisen började det hetta igen. Härligt!!


När jag klev ur duschen ringde det på dörren. Det var en av grannarna i andra trappen som hört att vi skulle bygga hus och ville titta på lägenheten.

Populärt att bo på landet! alla bara byter lägenhet med varandra =)


Nu ska jag strax gå å äta lunch. Hör å häpna, det blir havregrynsgröt igen!

mumsigt värre....

Av Sara - 5 november 2008 11:30

Gårdagskvällen spenderades med en byggnadsingenjör och diverse diskussioner, visning av ritning och vi fick oxå veta lite mer saker vi måste ordna som vi inte visste.

Tex en byggfelsförsäkring  som vi inte kommer ha nån som helst hjälp av om nåt går fel under bygget. Men det är endå lag på att ha en sån försäkring. "det är sånt som bara kostar pengar" sa ingejören.


Suck.


Kvalitetsansvarig (kommer troligtvis bli han vi träffade igår) som måste gå på möten med kommun och han skriver under saker under byggets tid att allt gått rätt till. Men det är endå vi som är "byggherre" så i slutändan är det vi som står för felen som blir under bygget.

Kvalitetsansvarige kostar oxå bara pengar...


Dubbelsuck


Nu ska jag gå å käka en mumsig lunch. Denna vecka lyxar jag till med havregrynsgröt till lunch. Det är få poäng och gör att jag kan äta lite godare på kvällen... =)


6 kilo har jag gått ner men nu går det trögt för jag är lite lat.

Ska ändras på snarast!!

Av Sara - 5 november 2008 09:25

Min vän E och hennes pojkvän kom precis in på jobbet.

Dom hade varit på UL och det visade sig vara en liten Kille.

Så i april kommer Dante!

Så kul att dom nu kommer ha en av varje!! Spännande!

Av Sara - 5 november 2008 07:58

I VÄRLDENS HÄFTIGASTE LAND

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se