Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Gott nytt år!

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki

30 december 2008 19:58

Ojdå systemkamera liksom : )TSu förklarade för mig vad det är i fredags....
Ja vi åkte hem efter h-vetesb och bytte i tvättmaskin och käkade sen fick vi ner på Moyo och köpa present till olle. Jävlar va trevliga, roliga och snälla killar som jobbar där jämnt vet ju inte riktigt vem som är din svåger..... men de är härliga allihopa, ja och i birsta köpte vi också present till Olle ju, men nu kan jag koppla av och har tagit mej ett glas rödvin: Raj raj.
Happy New Year !!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Av Sara - 24 december 2008 09:08

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se