Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Många dagar har gått!!

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans!

Juldagen var  jag ledig, den spenderades hos christians mormor och morfar på dagen sen på eftermiddagen var det middag hos mor o far! På kvällen åkte jag på förfest och sen Aveny. Det var riktigt mycket folk ute i vanlig ordning, och jag och Madde drog av en ruskigt bra kareoke - i vanlig ordning! Riktigt kul hade vi!!

På annandagen började jag jobba sent. Innan blev det inte mycket gjort. Vilade upp mig bara! Men det gick fint att jobba endå, lugna gatan!

På lördagen klev vi upp relativt titidgt och begav oss iväg på skotrarna. Vi var 5 skotrar! skitmysigt hade vi med grillning och div tillbehör!!


På eftermiddagen dumpade christian av mig och mötte upp några andra som var ute på "skotertur med skoterkul". Jag och Madde blev bjudna på god middag hos Jossan men det blev en tidig kväll. Jobbigt att vara ute i friska luften en hel dag!!


Igår hade jag stora städardagen! Bort med julen och fram med nya gardiner, nya sängkläder och allt annat. Kändes riktigt skönt att gå och lägga sig på kvällen när det var så fräscht och fint!!


Jag och Madde var även och storhandlade inför middagen på nyår. Den ska vi fira i goda vänners lag. 12 vuxna 6 barn. Jag och Madde ska laga en gudomligt god 3rätters middag sen blir det partaj och skumpa såklart!!

Helena har gjort en stor eldstad utanför huset med renfällar runtomkring, hoppas det inte blir så himla kallt så vi kan sitta där och mysa!!

På dagen ska vi allihopa ta skotrarna till skogs och grilla. Mysigt värre!


Nu ska jag jobba vidare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Av Sara - 24 december 2008 09:08

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se