Direktlänk till inlägg 24 december 2008

3 timmar kvar

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag...

vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av.

Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så.


Hjärtat fick en julklapp imorse. eller två egentligen. Den andra får han öppna i morgon när vi ska fira hos mor och far! Han har spenderat morgonen med att vara i tvättstugan, gulligt värre såhär på julafton. Tänk att det var ledigt!!


Nej, nu ropar spelet, ha en bra dag allihopa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 09:08

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se