Direktlänk till inlägg 23 december 2008

Dan före dan..

Av Sara - 23 december 2008 13:39

Igår spenderade vi kvällen hos svärmor och åt god mat och snackade massa skit! Sedan åkte jag och hjärtat hem och såg den första av filmerna om ARN, har inte sett den tidigasre då det inte direkt är min typ av film men den var helt okej!!


Imorse började jag dagen med prom sedan slog jag in dom sista julklapparna. Påväg till jobbet valde jag helt fel väg då halva sundsvall verkade vara påväg mot birsta så jag blev lite sen...


Ikväll blir det tjejkväll. Det ser jag fram emot.


Imorrn på självaste julafton vankas det jobb 7-16. Men vi har förberett oss så vi kommer säkert ha det helt okej här nere i källaren!


Nu ska jag jobba vidare så dagen går!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se