Direktlänk till inlägg 22 december 2008

En bra dag!

Av Sara - 22 december 2008 15:46

Dundrade ut på helvetesbirsta och vi var där strax efter 10. Klockan halv tolv tog vi en kaffe på IKEA sen bar det av mot bolaget. Till As jobb och se hur det var med henne. Till clas ohlson och sen till biografen.


Klockan 13 var vi hemma igen och då drack vi glögg åt en skinkmacka och slog in paketen här hemma. Riktigt mysigt!!


Nu har jag gjort iordning svärmors present i cellofan, den tar jag med ikväll.


Imorrn är det jobb 11-19. Efter det vankas tjejkväll på O´learys där vi ska bowla och äta, och byta julkappar förstås! Tror vi blev 13 pers!! kuligt!

nu ska jag göra mig ordning, snart kommer hjärtat hem och hämtar mig!


Ha en trevlig kväll

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se