Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Helvetesbirsta!

Av Sara - 22 december 2008 09:18

Helgen har vart riktigt trevlig! Tjejkvällen hos Jossan blev rätt så blötmen roligt hade vi Jag och madde rutade hemöver vid 02.40

Det kändes i skallen dagen efter...men efter ett par spyor och en dusch var man som en ny tjej! Då åkte jag till syrran och glöggade och rimmade till alla paket, kul!


Under kvällen fick vi dock reda på en riktigt hemsk grej så för min del blev stämningen lite avslagen..


Nu ska jag göra mig iordning. Jag och Madde ska ut på helvetesbirsta och köpa sista klapparna. Jag är ju egentligen klar men tänkte endå köpa åt extra åt C (vi som inte ska handla åt varandra... =) och bolaget måste besökas! Ikväll ska vi till svärmor och äta, i morrn är det tjejkväll på O´lles med middag och bowling och sen är det jul. Detta betyder at jag inte kommer behöva laga nån mat på flera dagar! HÄÄÄÄRLIGT!!


Nu har jag bråttom!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se