Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Skön lördag!

Av Sara - 20 december 2008 13:29

Vaknade vid halv nio klev upp och griljerade skinkan. Den åt vi sedan p hårdbröd till frukost. Mumsigt värre!!

Sdan for jag in på stan och mötte upp syrran. Fick dom sista juklapparna köpta så vi slipper g på stan i morrn! Ska bara kompettera med en del gosaker till en julklapp.

Fick även en skitsnyg bolero köpt så nu har jag beslutsångest angående jul/juldan/nyår, vilken klänning jag ska ha när för alla passade så bra till boleron. I-Iandsproblem..verkligen!!


Nu är jag hemma och har hoppa i mjukiskläderna - SKÖNT! Ska plocka undan här sedan laga godmat åt mg och hjärtat. Blir fläskfilé med hasselbackspotatis och 4pepparsås! Ikväll blir det tjejkväll hos Jossan! Kommer bli skitmysigt, dricka vin och ät ost och kex, mums!

Men först ska jag lägga mig i soffan oh jäsa lite.... inte helt kry faktiskt, men inget som inte en alvedon råder bot på!


Ha en trevlig kväll

 
ANNONS
 
tinaz

tinaz

21 december 2008 11:07

Alvedon is da shit!

http://tinaz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se