Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Full fart mot helgen!!

Av Sara - 19 december 2008 15:43

Nu slutar jag strax, skönt!!


Ikväll blir det lugna gatan för mig och hjärtat (TYP) ska endast en sväng till mor och far och en sväng till syster yster och kanske en sväng till sörnacksta. Hinner nog inte allt i vanlig ordning men till mor o far och syster måste vi hinna för där har vi all våran gosprit! Illa såhär inför helgen... =)


Imorrn blir det en eventuell skotersväng och på kvällen vankas ev vinkväll hos JP med brudarna! om C bestämmer sig för att vara med grabbarna förstås! annars blir det väl bio eller nåt!


Söndag ska jag och syrran köpa sista klapparna och på kvälllen ska vi ha rim/glöggkväll, dom brukar vi ha roligt på!!


Nu är det dags att starta helgen, ha de bra alla dönickar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

sis

20 december 2008 00:14

tjo! vart har du läst hur det har gått för bönderna?!
japp jag ska ta med priten på byn imorgon! Hörs!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se