Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Kjoltorsdag!

Av Sara - 18 december 2008 15:42

I vanlig ordning.

Dagen började med grötlunch här på jobbet. Årets första julskinka och den var riktigt smaskig. Ska griljera våran pyttelilla hemma imorrn tänkte jag!


Har till min förtjusning upptäckt att jag faktiskt hunnit klämma in 4½timmes träning denna vecka, jag som inte trodde jag skulle hinna nåt!!

Fast nu har jag däremot feberkänning och ont i halsen. Inte bra...

En Ipren till på det här så överlever man nog till 19 sedan ska jag och Madde kolla på böndernas sista, fast nu vet jag ju redan att bara äckelmagnus håller ihop med sin tjej, alla andra har gått ifrån varandra.. inte så otippat förstås!!


Pöss å kram alla smygläsare!

 
ANNONS
 
Trollena

Trollena

18 december 2008 21:27

Hoppas du piggnar till och inte åker på nån dunderförkylning. Krya på dig!

http://trollena.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

19 december 2008 10:08

Jag är en utav tjuvkikarna :-) Men det har du kanske förstått? Haha!

Fler bilder på huset kommer framöver. Men nu står det där iaf. Så konstigt!

Läste att ni fått bygglov, KUL!

http://sandraomolly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se