Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Onsdag!

Av Sara - 17 december 2008 14:18

Fick en hel del gjort igår trots allt! For ut på birsta direkt efter jobbet och handlade julklappar åt syrran, lämnade tillbaka jackan som var för liten för C. Åkte och handlade mat och hem och lagade kycklingfajitas (Mumsigt!!!)


Sedan fick jag en del julgodis gjort oxå, skööönt!! nu gäller det bara att hålla C från kylskåpet.. nåt som inte är det lättaste!

Höll även på att tappa hakan när jag kom hem för C stod och dammsög(!!!) kvällen innan städade han toan(!!!) Klart han hjälper till hemma, fast oftast när jag städar.. och då kan han inte ligga i soffan med gott samvete stackarn... =)


Idag ska jag dock träna efter jobbet sedan göra resten av julgodiset.

Ska slå in dom i fina burkar och ge bort i julklapp till några som uppskattar det så mycket!


Nej, nu ska jag jobba vidare sista stunden sedan är det raka vägen till heeeeeeeeeeeleeeeeeex!!

Skönt med pump, den nya tar sig, riktigt jobbig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se