Direktlänk till inlägg 16 december 2008

Tisdag!

Av Sara - 16 december 2008 10:35

En vecka till jul och jag har precis insett att jag inte alls kommer kunna prioritera träningen som jag hoppats denna vecka. Känns lite surt inför all julmat och nyår osv... men man får väl ta helt nya tag efter nyår helt enkelt...

Har några klappar kvar att handla (blir nog i helgen), jag och syrran ska ha glögg/rimkväll, måste göra julgodis som jag ska ge som julklapp + att jag fått beställningar...

I helgen vill jag oxå hinna med en skotertur om det hinns, saknar det nu!!


Nu har vi så gott som planerat klart nyår. Kommer bli skitbra. Jag och Madde satt och gjorde menyn igår och vi har stora planer!! kommer bli så mysigt, hoppas vädret är på våran sida så ska vi starta dagen med skoteråkning och grillning!!


Känns skönt att jag slipper handla julklappar till hjärtat, han är ju så svår! (har handlat ett par små endå) men vi har bestämt att vi handlar nog det där bordet vi hittat istället för julklappar till varandra. Julklappar till OSS blir det helt enkelt istället!


Det är lite på gång i bloggen som jag hoppas blir klart denna vecka.


Håll utkik!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se