Direktlänk till inlägg 14 december 2008

Snart slut!

Av Sara - 14 december 2008 18:22

Snart slutar vi!

Då ska jag åka raka vägen till Hulinders/Petterssonsadventsfika!

Länge sen jag träffade Jossan nu så det ska bli mysigt! Och gott med glögg.

Idag ska jag unna mig en lussebulle. Imorrn  startar allvaret igen. Fram till jul åtminstonde... har ju haft ett rejält återfall nu... hahaha

 Men efter nyår kommer den riktiga hårdkörningen igång!

 
ANNONS
 
tinaz

tinaz

14 december 2008 20:55

Vad härligt att ni fått bygglov! Jag vet inte om jag missat (om du skrivit i bloggen) vilket hus ni ska bygga? Är ni klara med ritningarna?
Spännande, spännande =)

http://tinaz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se