Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Vilken kväll!!

Av Sara - 13 december 2008 10:30

Vi startade kvällen på 1891 där vi tog en fördrink, mycket trevligt!

Sedan gick vi till stadshuset och åt god mat och fick jävligt bra underhållning! Schlagerrycket på stadshuset är verkligen att rekomendera.

Sedan gick nästan alla av oss vidare till Salooooon och tittade på kareoke. alltid lika kul! Hjärtat kom och hämtade mig och Anki strax efter 12. Vi skulle ju båda köra bil idag... så vi gick hem före både gravida erika och nyktra therese.. inte likt mig. Har jag blivit gammal?? brukar ju festa på som vanligt även fast jag ska jobba dan efter.... =) Känns dock skönt idag!


Men idag hade jag verkligen velat vara ledig. Helt sjukt fint ute nu. Jag hoppas verkligen snön får ligga kvar! Då blir det skotermys nästa helg!


Ikväll blir det bara lungt! dricka lite glögg med Maddelääään kanske? grabbarna skulle eventuellt ut och festa lite.


Nu ska jag och A ut och ta lite luft, sen ska vi jobba!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

13 december 2008 11:59

Vart tog alla vägen? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se