Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Glömde!

Av Sara - 10 december 2008 09:32

Glömde bort att berätta;

Jag och hjärtat åkte och storhandla i måndags och efter det åkte vi ut på Schedins möbler för att kolla på matsalsbord. Och där stod det.

Och självklart går hela kalaset på dryga 19000:- ??!! (med 8stolar + inläggsskiva) Vilket vi kommer behöva så man kan bjuda alla man vill och att det inte blir några sura miner.

Har varit på varenda möbelaffär i stan och inget har passat. Såklart att det är dyrt som satan när man väl hittar det...


Tåls att fundera på hur det blir.  Måste nog köpa en trisslott.

 
ANNONS
 
Rikke

Rikke

10 december 2008 12:26

ja inte fanken ar de billigt heller...
hua dra mig baklanges

http://rikke84.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se