Direktlänk till inlägg 9 december 2008

Ledig dag!

Av Sara - 9 december 2008 16:33

som inte blev som det var tänkt....


Mina planer idag var:

Promma på morgonen.

Åka på birsta och göra massa ärenden.

Åka och klippa mig.

Träna!

Åka hem och tvätta.


Min dag blev:

vaknade sent (9) Och var fortfarande jättetrött...förflyttade mig till soffan och där blev jag liggandes ett tag...

När jag väl pallrade mig iväg hade inte motorvärmaren gått igång så jag fick inte in nyckeln i låset hur jag än gjorde.

Satte i motorvärmaren och gick upp igen. Tänkte att jag skulle fördriva tiden vettigt så jag slängde i 2 maskiner tvätt medans jag väntade på att bilen skulle värmas upp.

halv 1 kom jag fortfarande inte in i bilen så jag kollade upp när bussarna gick för jag skulle klippa mig 14.

12.50 kom jag in i bilen. åkte in på stan och hann göra 1 ärende istället för 10 och klippte mig och blev sådär nöjd....hmmm

Lätt irriterad tänkte jag att fan va jag ska ta ut mig på träningen nu.

Kommer till träningen. INSTÄLLT! Slängde ner bananen i väskan och åkte hem.


Ja, det var min lediga dag. Fick iaf sovmorgon. men nu är jag i valet å kvalet om jag ska ta på mig täckbrallorna och knata runt tjärn eller vänta på nästa pump som börjar 19. Helst vill jag bara krypa ner och vänta på morgondagen och hoppas att den blir bättre.


Hejpaaaaaaaaaaaaaaaaa

 
ANNONS
 
Loppan

Loppan

9 december 2008 16:45

å fy faan vikken knäckande daag!!! sånt stör!! hoppas måråndan blir betyyydligt bättre!
kram

http://lopplottan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se