Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Måndag morgon!

Av Sara - 8 december 2008 07:31

Lördagen visade sig bli en mycket trevlig kväll med kanske lite väl mkt alkohol... Åkte till syrran och drack vin och snackade skit. Vid 22.30 åkte vi ner på stan och tog stämpel på aveny sen gick vi ner på stadshuset och mötte upp marcus och alla andra som varit med på tävlingen under dagen. Blev en ganska kort visit där innan vi gick upp på Avven igen.

Missade bussen - lite grann med flit för jag var för lat för att skynda mig så det blev taxi hem strax efter att dom stängde. Väl hemma vet jag att jag satt länge och kollade på nån intressant film. Som jag givetvis inte mindes nåt av när jag väl vaknade på söndagen.

Men Madde kom upp som moraliskt stöd och lite chips vid 9.30 och vid 11 var vi ute och knatade runt tjärn. Så jäkla mysigt väder!


Men sedan kom baksmällan igen och jag blev liggande i soffan till 14 när jag gick upp och bakade pepparkaksmuffins.

Hjärtat kom hem och lagade mat åt mig och överraskade med en present, han är ju bara den bästa.

Sedan runt 18 rasade halva byn in för adventsfika. Riktigt mysig tradition som vi håller på att skapa!


Blev en tidig kväll och idag är jag glad att jag är ledig i morrn = sovmorgon.

Och imorrn är det dags för frissan oxå. Ska bli riktigt skönt!!


Näe, nu är det dags att jobba.


Ha en bra start på veckan

 
ANNONS
 
Helena

Helena

8 december 2008 07:43

Grattis! Du har lyckats få många att rösta.

http://trollena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Camilla

8 december 2008 19:12

Synd att man inte hör till "er" by så att man också kunde få komma på adventsfika...

 
jessica

jessica

8 december 2008 21:42

Tack detsamma!
Bara 9 dagar kvar sen är jag ledig i 2 veckor, nice!

http://noica.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se