Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Lördag!

Av Sara - 6 december 2008 16:00

Startade dagen med att äta frukost med grabbarna.

Deras dag blev inte som dom planerat men dom verkar ha haft kul endå.

Dom har nyss gett sig av efter lite groggande här hemma. Jag och Madde delar på en flaska rött. Kanske blir det en sväng till syrran sen.


Strosade på stan med syrran och tittade även en sväng på Moyos RAILJAM! (inte bigjump som jag skrev igår) Det verkade gå bra för dom. Fast två svängar till akutmottagning har det blivit. En bruten handled och en stackare som bröt näsan idag. Blod svett och tårar. Så är det när man är satsar hårt!!

handlade ett par julklappar till -åt mig själv =) Jag är ju värd dom...


Idag ringde svärmor och berättade att hon fått ritningen på huset.

Hon tyckte det såg sååååå fint ut! Det hoppas vi att det blir också!


Näe, nu ska jag göra mig iordning. Blev bjuden på middag hos Madde och Buppen. Skön att slippa laga mat åt sig själv =)

 
ANNONS
 
Helena

Helena

7 december 2008 17:51

Låter mysigt. Men vi har jättemysigt på jobbet också, så det så!

http://trollena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se