Direktlänk till inlägg 5 december 2008

En stark låt!

Av Sara - 5 december 2008 17:51

Missat Linn Eriksson?

Hon som vann lilla melodifestivalen. Hon har skrivit låten helt själv och sjunger om sin vän som tagit livet av sig. Jag rös iaf enda från tårna!!

http://www.youtube.com/watch?v=K0x2eBgqxJc

 
ANNONS
 
Rikke

Rikke

6 december 2008 15:04

Dra mig vilken text!!!*ryser*
Ha oxa lagt ut den i bloggen nu...
O faktist kommenterat!
Va mycket idioter de finns som kommenterar pa youtube!
Trangsynta javlar...

Tack for laten, jag alskar tjejen.. huaaa lillgumsen

http://rikke84.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se