Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Fredag!

Av Sara - 5 december 2008 15:27

Den här veckan har bara sprungit iväg!


Imorse gick jag och Madde runt tjärn. Hoppas snön som kommit får ligga kvar nu. Det var så fint ute!!

Nu är det jobb fram till 19 sen  vet jag inte vad som händer, kanske tar en sväng förbi syrran? Har en känsla av att soffan där hemma är belamrad med killar som tittar på youtube... måttligt roande.. hehe


Imorrn är det träning på morgonen sen tänkte jag strosa på stan och göra några ärenden och kolla in Marcus Big jump tävling på torget.

Om jag orkar ska jag baka lite cupcakes till lussefikat vi ska ha på söndag.

Sen måste jag ordna nåt till Christians mormor som fyller år nästa vecka oxå.

Blir nog nåt ätbart som jag gjort själv. Då blir hon som gladast! =)


näe, nu ska jag jobba vidare så kvällen går!

Ha en trevlig helg alla smygläsare!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki

5 december 2008 16:44

Blir det nå julfrosting på CUPCAKESEN ?
Nu har jag fått en körsbärsdrink : ) Raj raj
Kanske syns nått på stan i morgon !
Ha det gott i kväll....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se