Direktlänk till inlägg 4 december 2008

Imorrn är det fredag!

Av Sara - 4 december 2008 17:28

Min lediga gårdag startade med en promenad runt tjärn med Madde.

Så jäkla skönt väder och inte lika halt som i måndags heller..

Sedan for jag till birsta med min vän Anna och handlade lite julklappar - till mig själv. Och åt god lunch på charm och snackade massa skiiiiit!


Nåt vettigt fick jag iaf handlat - present åt  Christians moster Lotte som fyllde år och dit åkte jag och hjärtat på en snabbvisit igårkväll...

Herregud vad hon handlat godsaker åt mig. Jag som inte ens äter sånt nu! Stackarn.

Efter det blev det glöggdrickning och bönderna med Madde.


Imorse tog vi oxå en promenad runt tjärn och efter jobbet är jag bjuden på VIP kväll på Vero Moda. Ska bli kul. Hittade en skitsnygg klänning där igår som jag tänkte handla ikväll när man har 25%. Procenten gällde även på Jack & Jones så kanske man ska köpa nåt fint åt världens bästa oxå?


Återstår att se! Imorrn kommer vi ha nattligt sällskap av Cs kompis från övik, grabbarna ska på lördag åka cross till Hassela och ha lite grabbmys.

Det är dom värda! Jag och Madde ska ha vårat egna lilla mys på hemmaplan!


Näe, nu ska jag jobba vidare sen raka vägen till Vero!

Ha en bra kväll!

 
ANNONS
 
Linnéa

Linnéa

4 december 2008 21:16

Hej Sara! Fina muffinssformar och bra färg att färga med (det finns betydligt bättre än vanlig karamellfärg!) kan du köpa hos bla kakburken.se

Lycka till med bakandet!

http://linneasskafferi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se