Alla inlägg under november 2008

Av Sara - 12 november 2008 13:53

For ner på tjockisklubben i morse och var så nervös när jag skulle vägas.

Men -2.4 kilo visade vågen (dock var det länge sen jag var där nu..) Så totalt har det blivit 7.4 kilo nu Så rätt nöjd är jag. Men jag fattar fan inte vart dom kilona suttit eftersom jag fortfarande känner mig så tjock!


Efter tjockisklubben for jag ut och handlade dojjor. Blev inte dom jag hade änkt men säljaren lovade ju dulg och gröna skogar med dom här så jag provar dom.


FAKTISK så ska jag snöra på mig dom nya nu och knata runt tjärn. Sen ska jag städa ihop här hemma och tvätta sen ska vi fira min coola kompis Felix såklart!!

Av Sara - 12 november 2008 09:02

Det blev en liiten sovmorgon. Klockan 8 ringde uret och det var dags att kliva upp. Nu ska jag sticka iväg på tockisklubben och få domen! Men det är bara att kämpa vidare. Sdan ska jag ut på Birsta och handla present till felixen och förhoppningsvis hitta ett par trekkingskor!! Funkar inte att promenera med mina inneskor längre.... =/

SEN! ska jag snusa på Tuva.. herregud, hon blir ju stora tjejen så fort så det gäller att hänga med!


Ikväll är det tvättstuga städning och kalajs på schema!!

Av Sara - 12 november 2008 08:58

Idag fyller en cool kille år!

Grattis Felix 2 år!

Av Sara - 11 november 2008 13:29

Jag saknar stockholm... känner att det snart är dags för en riktig tjejhelg där! Känns som det är jättelängesen fast det är det ju inte... Men det är härligt att vara där!

Av Sara - 11 november 2008 11:15

Läste just i expressen om sjuka människor som har sex med oskyldiga djur.


Varför i hela helvete skyddar expressen dessa människor och låter dom fortsätta med sin verksamhet?? HÄNG UT DEM!!!


Och jag fattar fortfarande inte hur det inte kan vara olagligt???


Läs mer här.

Av Sara - 11 november 2008 07:58

Gårdagskvällen blev tille n början riktigt slapp. Både jag och C dog av i sängen efter att vi ätit men jag tog mig tillslut iväg på träningen. Och väl där är det ju så kul! Och jag ökade vikter på några av övningarna iaf. Inte så faslig träningsverk idag, men axlarna dom känns kan jag lova.


Imorrn är jag ledig, det ska bli grymt skönt! Men nån sovmorgon blir det inte direkt då jag som vanligt när jag är ledig har en miljon saker att göra. Osså hoppas jag på att få snusa lite på Tuva oxå!

Dessutom är det vägning i morgon... har ju inte gått dit på ett tag nu men jag måste verkligen se vart jag står och sparka mig själv i arslet.


Ha en bra dag alla dönickar!


Föressten håller jag på att få hjälp att byta blogg så framöver blir det förmodligen ett lösenord på bloggen...

Det kommer inte vara säskillt svårt att få men jag vill ha lite koll på vilka som läser eftersom ni är så satans dåliga på att kommentera!

Av Sara - 10 november 2008 09:29

Eller nåt...

Måndagar känns alltid tunga!! Men jag är så glad att jag har ett jobb att gå till. Gå hemma och släpa benen efter mig är verkligen inte min meleodi!


Igår var jag och hjärtat runt hela stan och letade matbord men vi hittade inget vi gillade riktigt. Kräsna jävlar. Ska kika på internet om jag hittar nåt. Stolar har vi inga bekymmer att hitta...


Sedan for jag och syrran till farfar och firade han och papps och åt mumsig paj och sallad! Vi stack precis innan fikat så slapp jag bli frestad att ta en kaka.. =)

Sedan spenderade vi nästan en timme på videoteket/hemmakväll vad det nu heter och letade lite filmer. Vi hittade till slut vad vi letade efter.

Men väl hemma såg jag och hjärtat bara på Tv endå... ensam mamma söker och en film på fyran som jag somnade ifrån under nyheterna. I vanlig ordning...



Idag är det bara jobb och träning på schemat. Kanske vi ser filmen jag hyrde ikväll?? Återstår att se..

Av Sara - 9 november 2008 10:32

Igårkväll begav sig grabbarna till city för att se konsert och dra på krogen.

Då passad jag och jossan å kaka på att se på Sex and the City och snacka lite skit. Jag har ju även sett MAMMA MIA nu, äntligen!! Tror fasiken att den var bättre än SETC... hårfint!


Nus ka jag släpa upp hjärtat ur sängen sen ska vi dra och kolla på bord!


I eftermiddag ska far firas, givetvis!

Skapa flashcards