Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Jobb jobb å jobb

Av Sara - 15 november 2008 11:13

Igårkväll efter träningen var det bara att hoppa in i duschen och sen åkte vi iväg och käkade supergd mat på Smedjan. Blev totalt paltkoma men vi tog oss endå till C´s mormor & morfar en sväng och tog en kopp kaffe sen dog jag av i sängen hemma. Igår var en sån kväll jag helst hade hoppat i myskläderna och beställt hem mat!


Och i morse var en sån där morgon som jag helst legat kvar i sängen..

Men det gjorde jag inte utan jag tog på mig promenadkläderna och reflexvästen och knatade runt tjärn. Jag var som en dränkt katt när jag kom hem men det är ju så skönt när det är gjort!! 



Har ju satt upp ett mål nu; eftersom jag sa när jag skrev in mig på tjockisklubben att jag inte trodde jag skulle klara att gå ner 10 kg har jag satt som mål att till jul ska jag ha gått ner 10 kg. 2.6 kg kvar. TROR NI JAG KLARAR DET??


Efter promisen imorse åt jag frukost med hjärtat sen for jag iväg till jobbet. 

Pratade med syrran i telefon och precis när jag lade på skulle jag svänga.

Tydligen var det riktigt snorhalt eftersom jag plöstligt gjorde en riktig piruett med bilen och en sekund senare stod bilen mitt över vägen.

Hann inte ens tänka!! måste ha låst bromsarna... en bil som fick snällt vänta på mig medans jag försökte korva mig åt rätt håll igen.

men men, DET GICK JU BRA IAF!

Får köra riktigt försiktigt hem ikväll.


Ikväll ska C och grabbarna ut på rabardaj tror jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir nånting lungt iaf. Jobb i morgon oxå men jag ska ge mig själv sovmorgon till halv 9 iaf! skööönt!


Jag längtar till tisdag när jag är ledig. Då ska jag ha en riktig bakardag!! hoppas vi fått hem skänken vi ska köpa då... omd en finns kvar vill säga!!


Nu är det dags att ta en sväng på akuten


Hejhopp!!

 
 
tinaz

tinaz

15 november 2008 20:29

U can do it!

http://tinaz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Ovido - Quiz & Flashcards