Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Härlig morgonprom!

Av Sara - 30 oktober 2008 11:15

Jag vaknade första gången halv 7 när Cs mobil ringde. Han hade försovit sig som han ju gör varje onsdag när jag har sovmorgon... Sedan sov jag lite halvdant till 07,10. Då klev jag upp för att göra mig ordning för torsdagsprommisen. Vädret ute såg allt annat än lockande ut... Kroppen skreeeeeek åt mig att gå å lägga mig i den varma sängen igen medans hjärnan sa "har du bestämt dig så har du". Lika bra att gå ut å gå.

Klädde på mig och väl ute var det hur skönt som helst. Riktigt rofyllt att promma på morgonen och man får en bra start på dagen!

Jag knäppte några fina kort som jag ska skicka till min vän Madde som befinner sig i UNITED STATES OF AMERICA just nu och 3 veckor till...

där hon är har dom ungefär som svensk sommar (20-25 grader) och jag tänkte att hon ville se första snön här hemma=)


Har ruskig träningsvärk i armarna idag oxå som jag körde hårt med på gymmet igår... och ja, det var väl kanske inte riktigt lika tråkigt som vanligt att träna på gym... men nästan. Pass, det är min melodi det, fast det är ju bra att variera sig.... säger dom..


Och kakan jag bakade ska ni nog få se någon bild på. Den SER ju fin ut iaf... sedan hur den smakar är en annan sak... det får vi se imorgon om mina arbetskompisar blir nöjda. 
ANNONS
 
Rikke

Rikke

30 oktober 2008 11:25

fy vad duktig du ar...De ska du veta!
Tanker 2 saker varje dag... plugg och prommis...inget blir av!
men idag da javlar!!!Puss pa dig o kampa pa!

http://rikke84.blogg.se

 
Ingen bild

sis

30 oktober 2008 13:56

duktig du är!!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se