Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Träningsdags!

Av Sara - 29 oktober 2008 14:52

Nu ska jag dra ner och träna. Blir gymmet idag då jag inte har nåt att göra fram till det passet jag vill gå på börjar. Dom flesta pass jag gick på förut har flyttats fram en halvtimme eller timme. Det gör mycket det!! Hem hinner jag inte för att göra någon nytta och gå på stan å drälla har man inte mycket för när man är h u n g r i g.

Nåväl.. träna blir det ju iaf...


Sedan ikväll ska jag baka för att ta med mig på jobbet på fredag.

Blir det bra kanske jag ger er bildbevis. fast bara kanske.

Märkligt att jag tycker det är roligt att baka fortfarande fast jag inte får äta grejorna själv! hehe


Nu drar jag, mot gymmet tjockis!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se