Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Skön helg & ledig dag!

Av Sara - 28 oktober 2008 09:23

Helgen började med en tidig fredagkväll. En drink å lite mat sen somnade vi gott, jag å hjärtat... I lördags drog jag iväg och tränade på morgonen sedan spenderade jag ett par timmar med syrran på la stada. Hittade inget att handla... märkligt...


På kvällen åt vi god thaimat (C var sådär impad medans jag var eld å lågor!)

Sedan gick vi över till Johan å Jossan och drinkade men vi gick hem vid halv 12 tror jag. Jag blir mucho trött av att bara sitta i soffan å dricka... å grabbarna bara pladdrade sånt som jag tycker är sådär intressant...


Söndag var vi uppe med tuppen och drog iväg till tomten och C tog ner ett träd som stog ivägen för huset vårat. Och vi målade klart baracken å la in ett nytt golv. Det blev så fint!!


Jag var ledig på måndagen oxå, mycket skönt. hade stora planer att träna mitt på dagen men kaka ringde precis när jag vaknat vid 9 så jag hängde med henne på en sakta prom runt tjärn. Så blev det med min träning..

Sedan spenderade jag några timmar hemma och städade lite och tömde kameran på bilder, gjorde iordning mappar osv, ringde Ica banken, Kollade mina pensionsval (som jag fortfarande inte fattar nåt av..) Sen åkte jag till Anki å drack en kopp kaffe sedan åkte jag å handlade mat. Hade stora planer på att hinna laga mat oxå men jag fick lov att åka och möta hjärtat i sörnacksta för att sedan åka och hälsa på hans farfar.

När vi var klara där åkte vi på möblera och tittade på nytt matbord. Hittade inget så vi får kika vidare. Hade hoppats att vi skulle handla det denna månad... Sedan i kolsvarta mörkret (och kallt var det oxå!) bytta hjärtat däck på min bil. Jag hjälpte till lite....

SEN! åkte vi hem och åt rester och sen började jag laga mat så vi skulle ha nån matlåda.

Jätteskön slappar ledig dag!


Ikväll blir det träning! Pump, hoppas jag inte får sån träningsverk som jag fick sist...


Dravvel dravvel dravvel... hur orkar ni läsa skiten? hehehe

Men detta, det är mitt liv det, tydligen.


Imorrn är det vägning men jag tror jag ska vänta till nästa vecka?

Får se hur det känns... jag är inte alls lika motiverad som jag var innan semestern. Den där semestern... är det inte alltid den som förstör allt??


Just det ja, nu måste jag börja fundera på när jag ska fira jul det här året. på schemat jobbar jag ju jul, juldan, annandag och alla andra roliga dagar.

Nån dag semester ska jag ta men det gäller ju att trixa ihop det med familjen osv... GAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Mitt nästa jobb ska vara mån-fre och ledig röda dagar!!!

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

28 oktober 2008 20:40

Hejade glatt på din pojkvän när jag kom till jobbet imorse. Han däremot såg ut som ett frågetecken:) Kom på att jag inte kände honom egentligen, utan bara av bilderna på din blogg,hahaha

http://noica.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se