Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Blaha blaha

Av Sara - 23 oktober 2008 17:52

Har ingen tid lust eller ork att blogga nu. Men det tar sig nog. Det brukar det ju göra. Återkommer.

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

23 oktober 2008 20:41

Återkom snarast. Det är så tomt utan dig!

http://noica.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helena

24 oktober 2008 07:00

Visst jobbar du också idag. I så fall syns vi vid 10-tiden. Jag hoppas på en bättre dag idag.

 
Ingen bild

Anki

24 oktober 2008 19:26

Hallo Darling ! Nu börjar vinruset komma.... Men vi fick ju middag också, Allt va toppen gott !!! Har även diskat och små städat lite idag , känner mej så jätte duktig. Ha en underbar helg så syns vi på onsdag hoppas jag ! Kram kram

 
Ingen bild

Anki

25 oktober 2008 13:36

Skriv nått skriv nått.... Vad ska du gö idag ocj helgen och hur gick det med städningen igår och vad tycker du om alla som varoit otrogna flera gånger : ( Nu ska vi snart fika, det finns kaka kvar den va ju nästan sötare än Jögge, jag har varit på den och provsmakat : )
Ha en mysig helg ! Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se