Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

Lördag!

Av Sara - 18 oktober 2008 14:10

Vilket endå innebär jobb fär mig. Känns lite surt men nu har ju halva dan gått endå så det är bara att köra på!

Har inte haft tid att sitat vid nån dator och lägga in bilder, men det kommer.


Igår hade jag och hjärtat en riktig myskväll. Först var vi i tvättstugan(??!)  å härjade, hade hur mycket tvätt som helst efter resan!

Sedan lagade jag en supergod middag; fläskfilé med kantarellsås och ugnsrostade grönsaker. MUMS!

Sedan åkte vi till svärmor och drack kaffe och åt efterrätt.


Sen blev det en tidig kväll, c var helt slut så jag låg och tittade på TV själv ett tag innan jag till slut somnade.

Imorse vaknade jag innan klockan ringe 07.10 då gick vi ner och tömde tvättstugan sen tog jag en välbehövlig morgonprom runt tjärn!

Väl hemma väntade värsta brakfrukosten som hjärtat gjort.

Han är ju bara den bästa!


Nu ska jag jobba vidare.

Ikväll efter jobbet ska C roa sig med grabbarna (och groggen)

och jag tror jag ska umgås med syrran? Eller Jossan kanske?! var länge sen med båda nu... Återstår att se vad man orkar efter denna dagen.

ca 4½ timmar kvar.

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

19 oktober 2008 09:28

Vi käkade oxå fläskfilé, men med råstekt potatis och beasås. Fan vad du är duktig förresten som är ute och promenerar, önska att jag oxå kunde...
*kram*

http://noica.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se