Alla inlägg under september 2008

Av Sara - 26 september 2008 11:40

Har varken haft tid ork eller lust att blogga i veckan, trots att jag haft en del bilder som skulle passa till vissa inlägg. Men så blev det inte.

Vad har hänt då?

Igår bestämde vi vart huset ska stå. Arkitekten kommer ikväll och berättar vad han tycker och var man får ut mest sol osv... Spännande värst! Närmare och närmare kommer vi nu.

I tisdags när jag var ledig åkte jag ner på ticket och bokade en resa till mig och hjärtat. Så den 8 oktober åker vi till Gran canaria. Ska bli såååå skönt att komma iväg och slappa. Det fanns nudiststrand alldeles i närheten av "våran strand" som jag dock inte tror vi kommer nyttja särksillt mycket. Kanske ska dit å papparazziknäppa lite endast för er läsare? =)


Jag och Madde var ute och gick ovh hade full pott på roadkillfronten. Både en grävling OCH en hare. Lyckan var fullständig.


Igår kikade jag på Idol och tyckte att det var katastrof att dom skickar ut kocken Alexander och säger åt honom att söka nästa år. Varför inte säga åt penntrollet Johan som är 16 år att han får vänta ett år istället? Hans röst är ju inte färdig på långa vägar och stackarn har ju inte ens växt i benen sina.


Idag är det alltså freag vilket vanligtvis är min träningsfria dag, men eftersom jag började 10 idag tog jag en prom runt tjärn. Skönt. Nu har jag tränat minst 1 timme om dan denna vecka. Skönt, kanske slipper söndagen istället? får se... börjar märkas på vissa kläder nu som jag kommer i igen. Det är en skön känsla!!


På jobbet är de som vanligt. Irritationsmomenten löser av varandra. Ena dan är det en person och nästa en annan. Tur att man är en sån solstråle själv som ingen blir irriterad på nånsin..... MEN! Folk med totalt avsaknad av humor har jag tamefan jävligt svårt för!!!!


Nu ska jag strax på lunch, lyxar till med havregrynsgröt idag. Ikväll blir det bara hemmamys. Imorrn en ev utgång. Vinsugen!!



Av Sara - 25 september 2008 10:17

Jag ska blogga. Ikväll. Tror jag.

Av Sara - 21 september 2008 10:19

Detta är min arbetskamrat, hon fyller 26 år idag.

Grattis!

Av Sara - 20 september 2008 13:14

Igå vaknade jag ju upp piggare än jag trodde att jag skulle vara (trots att snoret runnit hela natten, fast man är sådär helt igentäppt, ni vet vad jag menar...GROSE!!)

Och på morgonkvisten trillade ett SMS in där Anna berättade att hon satt en litet flickebarn till världen. Stolt som en tupp blev jag och det kändes nästan som jag själv fött barnet! (förutom ont i musen då...)

På eftermiddagen fick jag träffa tjejen som fortfarande är namnlös, och Anna fick en snabb kram hon med....


På kvällningen lagade hjärtat mat sen drack vi kaffe hos svärmor.

Sedan kom vi iväg på bio och såg Patrick 1,5. En svensk film. Helt enkelt.

Rätt så mysig och en del skratt!!


Sedan somnade jag som en stock när vi kom hem.


Imorse vaknade jag och tog en promenad som slutade i (nästan) dramatik.

Jag går nämligen förbi en hage med kor och när jag gick förbi första gången tyckte jag 2 av korna var väldigt nära vägen men eftersom stängslet endast består av två trådar är det svårt att se på håll om det är en staket där eller ej. När jag hade gått min runda och kom tillbaka såg jag att det INTE var ett staket där. Ena kon stog mitt på vägen och såg väldans fundersam ut varför gräset tagit slut och bilar kom farandes precis där han stog.

Jag skyndade mig hem och ringde på hos vaktmästaren (byns gubbe som "vet allt") Men han som alltid är hemma var inte det i mrose 8.00 eller sov han? vem vet..

Efter diverse samtal gav vi upp, vi fick lugnande kommentarer om att "bönderna märker det snart". Och mycket riktigt. Snart var det nån där och föste in korna och lagade staketet. Korna och min dag var räddade.


Såååå, idag är det jobb och ikväll ska jag hyra film med mig själv och göra äppelmos (ja, samtidigt!) Och ska ha min första nyktra helg sen jag började med tjockisklubben. Det borde jag ju spara in en del pionts på.... =)


Av Sara - 19 september 2008 16:34

Så söt hon är va, Anna & Mattias lilla tjej!

Av Sara - 19 september 2008 08:51

Grattis Anna & Mattias

som i morse 04.20 fick en liten tjej!

3348 kg, 50 cm lång, och precis på dagen när hon var beräknad!!


Välkommen till oss, du är så efterlängtad!

Av Sara - 18 september 2008 14:18

Febern kommer krypande och jag länner mig inte särkskillt pigg.

Ser redan fram emot när jag ska åka från jobbet och raka vägen ner i mysbyxor o soffa! Och hoppas på att jag är piggare till i morrn.


Lyckligtvis är fredag min fria dag, då jag varken tränar eller promenerar.

Så jag hoppas jag känner mig bättre till lördag, då är det dags igen.


4½ timme kvar....

Av Sara - 18 september 2008 11:58

Vaknade upp igår av att jag hade ont i halsen. Det var väl egentligen oundvikligt när dom flesta runtomkring har varit eller är sjuka..

Jag tog mig endå ut på en morgonprom och kände mig genast piggare.

Väl hemma kokade jag HÖR OCH HÄPNA; äppelmos!!

Det gick över förväntan även om jag tyckte att den blev lite väl söt...


Sedan drog jag iväg och körde ett pump pass, blev lite besviken att hon fortfarande körde gamla programmet, hade sett fram emot ett nytt!! (även om jag älskar musiken i det som går nu)

Sedan skyndade jag mig hem och duschade och åt lite lunch sedan åkte jag och Madde och köpte blommor som vi tog med till våran gravida vän Anna. Hon är beräknad i morrn så det är nära nu, och vi tyckte at hon kanske behövde lite uppskattning.


Sedan åkte jag på tjockisklubben och vägde mig -4 kg hittills. Jag är nöjd!

Bara att kämpa vidare...


Sedan åkte jag till Cs mormor och morfan med en burk mos och plockade en omgång äpplen till, tänkte göra en sats som inte blir riktigt lika söt, även om C´s morfar blev överförtjust och tog två stora skedar direkt.


Efter det åkte jag till Jossan och såg på idol sen skyndade jag hem och bäddade ner mig och kikade på invandrarnytt.


Imorse var jag ännu hängigare, feber i kroppen men jag tog mig endå ut på min morgonprom... kändes som den tog 3 timmar istället för 1...

JAG VILL INTE VARA SJUK!!


Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv.


Hejpa

Skapa flashcards