Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Vilken TV kväll!

Av Sara - 30 september 2008 07:59

Igår fick jag en del gjort iaf. Velade länge om jag skulle träna eller inte. Jag kände mig L A T!! åkte hem lagade käk och började tvätta. Men jag stack iväg och körde pump endå 18.25 Känns ju alltid så bra när man gjort det!!

Sedan skyndade jag mig hem och tömde maskinerna och fyllde nya.

Sen blev klockan 20.00

Tummen gick som en trummvirvel över dosan. Jobbigt att titta på TRE program samtigt! (Top model på 3an, Idol på 4an och FÄRJAN på 5an)

Fortsättnngsvis är det helt klart Färjan som gäller!!!

På lördag är jag där... hehehe
Föressten!!

Såg ni dom där sjuka jävlarna som hade dockor som bebisar? Det finns så mycket konstigt folk i världen... Gå ut och gå med dockor i barnvagn gjorde man väl när man var barn? Nä dom här skapade hela jävla familjer med dom där dockorna.. Weird.

Sedan hamnade jag på 1an med en skithemsk dokumentär. Men sådär är ju verkligheten för många. Det var vidrigt att se hur man blir när abstinensen efter knark kommer... fattar inte hur man vågar prova sånt där ens.


Ja, det var min TVkväll igår...


Vad tittade ni på?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki

1 oktober 2008 12:31

Ja du nu börjar tv hösten och igår va det Desperata hemmafruar och jag missade halv, snyft det tycker jag är bäst !!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se