Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Ett recept!

Av Sara - 29 september 2008 11:47

Tänkte jag skulle bjuppa på ett mumsigt recpet.


2 kycklingfileer

75 gr chevre ost

2 dl Lättcreme fraiche

0,5 dl vatten

2 tomater

Färsk dragon


Dela kycklingen i bitar och stek i olivolja ca 5 minuter. Smula ner osten och tillsätt osten, creme fraichen och vattnet. Låt sjuda nån minut.

Skär ner tomaterna och dragonen.


Jag dubblade receptet (dock inte osten, tog kanske 80-90 gram) och hjärtat åt färsk pasta till och jag åt sallad. Mumisgt värre!!

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

30 september 2008 12:21

Detta ska jag prova, lät mumsigt! Gillar du lax? Ska i så fall få ett kanonrecept av mig. Superlätt och jättesmarrigt!
Ha det!

http://noica.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anki

1 oktober 2008 12:30

Ja vad gott det verkar men du gör ju alltid go mat ju och JA Jessica vi gillar lax !!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se