Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Härligt!

Av Sara - 29 september 2008 10:50

Va härligt, då fick man bli irriterad på jobbet idag oxå. På det här stället är det skillnad på folk och folk. Håller man käften och försvinner klarar man sig ifrån det mesta, tydligen. Det är dock inte min stil.


Tur man har alla öron och ögon öppna. Ett nytt jobb i sikte? Det hoppas vi!

Spännande!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

29 september 2008 14:18

Hoppas att det blir som du vill!! Jag håller tummarna!

 
Helena

Helena

29 september 2008 21:49

Låter inte som nån kul dag på jobbet. Jag kommer i morrn, så har du nån du kan retas med. Jag skrattar ju bara och begriper inte ens när jag ska ta åt mig.
Syns snart!

http://http:/trollena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anki

30 september 2008 12:47

Va det bilden jag fick eller är det mera strul ? och du i morgon kommer jag !!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se