Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Morrn morrn!

Av Sara - 29 september 2008 08:27

Både jag och hjärtat kom iväg på jobbet idag även om C dröjde sig kvar i sängen lääääänge (som vanligt). Men i vanlig ordning var jag den snälla flickvännen som gjorde iordning god matlåda och ställde vid dörren så allt var klart när han hade bråttom iväg.


Den här veckan kommer gå fort har jag en känsla av. Vet inte hur mycket jag kommer hinna träna men lite hopaps jag. Måste ju hinna tvätta och hämta resväskor och pass å grejer. På fredag morgon åker jag och anna till stockholm. Ska bli så grymt kul. Längtar till fredagkväll när vi ska gå ut och käka på koh Phagnang, MUMS med thaimat!! Lördag = Speeeermabåååt!

Ikväll börjar föressten färjan på kanal 5. Undrar om man är med? dom har ju filmat när jag åkt förut. Hoppas inte.


Sedan kommer jag hem och jobbar måndag och tisdag nästa vecka och tisdag natt åker vi till stockholm och onsdag morgon till VÄRMEN!

Ska bli så grymt skönt att bara slappa och vara med min bästa kille. Han ska få öva på sin engelska. Det behöver han, hehe


Dags att jobba!


Hittade föressten lite nya bloggar idag och jag antar att dom har läst min oxå? Kan vara så att ökennamn på vissa personer tidigare förekommit i denna blogg. Men personen i fråga är inte så stort irritationsmoment för mig längre. Så länge man håller sig på behörigt avstånd är ju allt guld och gröna skogar. Och det ska man ju respektera. Alla människor är inte likadana. Tänk på det.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se