Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Helgen slut...

Av Sara - 28 september 2008 20:46

I fredagskväll efter jobbet åkte jag till j & js hus där grabbarna höll på med nåt. Väldigt stora förändringar har det blivit i huset och det kommer bli riktigt bra!! Men både jag å C var trötta så det blev en tidig kväll.


Lördag morgon startade jag med en prom runt tjärn (btw, 7 timmars träning denna vecka,bra jobbat tjockis!) Sedan spenderade jag och madde dagen på stan. Shoppade en klänning jag hade tänkt ha på kvällen.

Klockan 15 befann jag och C oss på tomten med arkitekten och placerade ut huset. Spännande! I veckan kommer en kille och gräver där huset ska stå. Det kommer bli så bra!!! Lördagkväll blev dock LUGN! tappade sugen efter partaj så jag och C hyrde 3 filmer och åkte hem och la oss i soffan. Skönt med tanke på att C hela natten höll både mig och sig själv vaken med hostningar och duschningar....?


Imorse efter frukost åkte jag och Madde ner till jossan och hjälpte henne att plocka ut det sista ur kåken och sen städa ur. Vi var några som hjälptes åt så det gick bra! (hur resultatet blev vet jag inte...=)

Nu ser jag fram emot nästa gång jag kommer till deras nya hus, då är det nog tokfint där!!


Just det... Toker var med och flyttade han oxå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se