Alla inlägg under augusti 2008

Av Sara - 8 augusti 2008 21:06

Ett försenat inlägg...

Mitt hjärta 29 år 080808

Av Sara - 8 augusti 2008 09:45

Grattis till Madde & Buppen som förlovat sig idag!

Av Sara - 7 augusti 2008 11:52

Jag har ju ingen aning om vad det är för typer som läser min blogg eftersom (here we go again!) alla är så dålig apå att kommentera, men tydligen är det ingen av er som nånsin rest till nåt bra ställe som ni kan tipsa om.

Trist!


För övrigt så körde jag pump igår, skönt! sedan så städades det är tvättades det massor med kläder - mindre kul...

Ikväll ska jag hem och laga lite mat som jag ska ta med till övik i helgen efter Carin är sjuk så kan jag åtminstonde stå för maten..


Bröllop på lördag och SMHI visar bara regn regn regn... men dom säger att det ger tur att det regnar på sin bröllopsdag?

Jag är nästan garanterad att det INTE kommer regna den dagen jag gifter mig... den dagen.. den dagen... lång borta... hihi



Av Sara - 5 augusti 2008 10:19

Jag hoppas ju fortfarande att vi drar utomlands i höst, vilket det troligast kommer bli. Men vi vet inte vart än.

Men till resmålet nedanför skulle inte vara helt fel.

Har nån några bra tips på höstresor till värmen??

Av Sara - 5 augusti 2008 07:53

Ingen träningsverk idag, skönt. blir nog värre efter nästa pump men det är bara att köra på. Igår efter träningen käkade vi och åkte sedan till mina paranteser och visade ritningarna på huset. Dom har ju inte varit så delaktiga hittills men det var bara positivt. Alla är så positiva...

Men det är nog en del negativt som pratas bakom vår rygg att det är för tidigt osv... men man kan inte lyssna på allt, folk tycker alltid nåt!


Så vill jag tacka den röda Volvon igår som hängde på mitt lilla race hem, det är roligt att köra fort! man blev som en 18 årig pojkspoling...


Osså sänder jag en tanke till min kära syster och hennes älskling som begett sig ner till södra Sverige på semester... inte det bästa vädret dom fått men dom myser nog på rätt bra endå.

Sis är helnöjd bara det finns vin!

Nu är det dags att jobba igen, idag efter jobbet har jag fullt upp med att gå till forex och växla pengar, handla present åt hjärtat, handla mat och en massa annat som saknas där hemma.. Måste hinna med en prom ikväll oxå, förhoppningsvis får man sällis av Jossan?

Av Sara - 4 augusti 2008 09:29

Helgen har varit bra. I fredags kväll hyrde vi film och det blev en rätt tidig kväll tror jag... man glömmer fort!?

I lördags åkte vi till Vättaberget och käkade lunchbuffé som jag verkligen kan rekommendera. Hur god mat som helst!! och utsikten är helt otrolig!


Sedan åkte vi på 4 års kalas och drack kaffe. Sedan åkte jag hem och vilade en timme ungefär innan C skjutsade mig till Erika på tjejfest. Det var mycket trevligt och vi gick alla utom Erika en sväng på daltons där vi blev till ett tiden då c kom och hämtade oss.. vi övervägde fram och tillbaka nattamat men vi var starka och struntadei det. Jag åt en hårdbrödmacka med skinka och keso hemma istället... nästan lika gott som en hamburgare..!?


C hade ställt klockan på 9 men som tur var somnade han om och jag väckte honom vid 11. Lagom bakis startade vi dagen med en kebabtallrik sedan åkte vi och målade hela baracken invändigt. DUKTIGA SATAR!

Sedan fikade vi hos Cs bror och sen blev jag tröööööött!

C dumpade mig hemma och åkte och hjälpte Johan och Jossan i huset.

Jag duschade och skulle slumra ett tag...trodde jag. Efter duschen blev jag pigg och hade skittråkigt helt själv. Städade och var riktigt huslig tills C kom hem och åk. Sedan såg vi på den andra filmen vi hyrt.


En trevlig helg med andra ord!


Nu har jag att se fram emot: Combat ikväll - behövs!

                                              Pump i morgon!

                                              Tvätttid på onsdag! skitkul...

                                              Mitt hjärta fyller 29 på fredag!!

                                              Fredag Övik

                                              Lördag bröllop!

Det blir nog en bra vecka det här, trots att jag känner mig skitsur och grinig idag! Kan bero på vädret oxå..


Av Sara - 1 augusti 2008 07:18

Inatt har varken jag eller C sovit bra. Låg och snackade skit till långt in på nattkröken och när vi väl somnade vaknade vi titt som tätt båda två. Undrar vad sånt beror på?


Idag är det fredag och det känns Lovely!! Ikväll blir det nog flotte och kvällsbad, lite gott att äta kanske. Sista ljumma kvällen trodde dom på vädret imorse =/ men dom har ju haft fel förr...


Imorrn vankas en tur till Vättaberget och sedan 4 årskalas. På kvällen blir det lite vindrickning med tjejerna och kanske en sväng på stan?


Nu ska det iaf jobbas...

Skapa flashcards