Alla inlägg under augusti 2008

Av Sara - 20 augusti 2008 07:40

Igår var jag ledig och jag gav mig själv sovmorgon enda till halv nio. Skönt. Tänkte gå ut och gå men jag blev liggandes i sängen med min braiga bok istället. Sen städade jag undan och åkte ut på birsta med Erika. Lite besviken att Wera skulle vara med Pappa igår, men jag fick ju iaf snacka lite skit med E...

Sedan åkte jag hem och lagade mumsig köttfärslimpa sen drog jag och tränade. Taggad till tänderna. Men hon som hade passet körde volymen alldeles för lågt fast folk sa till henne hela tiden + att hon bytt ut alla bra låtar från nya programet så jag var skitsur efteråt.

Duschade och åkte till svärmor med tårtan som var kvar. Min svärmor är bra hon. Henne kan jag prata om det mesta med. Precis när jag skulle åka ramlade hjärtat och hans bror in så jag blev kvar en stund till.

Jag hade så satans ont i nacken så svärmor masserade mig och smörjde på HÄSTliniment. Det enda som fungerar på en ond nacke... Bränner och sticks som satan men imorse var min nacke som nY!!


Ikväll blir det ingen träning, utan bara promenad efter inskrivningen...

Synd att min vän A jobbade sent men på fredag ska jag äntligen få träffa henne. Åt helvete för sällan nu för tiden.... =/


Å just det ja, Min andra vän A spenderade hela natten mot tisdag på förlossningen med ordentliga förvärkar, som jag förstod det, som stoppades upp med hjälp av nån spruta. Och som vi alla har trott kommer det säkert bli - Bebben kommer titta ut tidigare än beräknat!! (5 veckor kvar egentligen...)


Nu ska jag jobba! Vad gör ni en dag som denna?

Av Sara - 18 augusti 2008 11:06

Helgerna går  ruskigt fort...

Fredagkväll gick jag ner till fru Pettersson efter jobbet och åt massor med ost och lite kex och ett glas vin. Blev en mumsig drink oxå!

Grabbarna var ute på tjärn och ramlade in strax efter 03.00 Då hade jag sovit ett par timmar redan...


Lördagen var Christian sängliggandes... jag for med syrran på selånger, gjorde några fynd. Sedan bestämdes att vi skulle till syrran och marcus och käka. Jag drog upp C ur sängen 17.10 Gav han ett glas med vätskeersättning samt en huvudvärkstablett. Och han piggade faktiskt på sig, även om han var lite trög startad... =)


På söndagen var det städning och tårtbakning på schemat. Tur man har en toppen vän som Maddeläääään som räddade mig från en total katastrof!!

Tårtorna blev uppskattade och TILL SLUT uppätna.

C´s släkt ramlade in runt 15 och stannade till kvart över 4. Då hann vi till tvättis innan min släkt dök upp och sen ville dom se tomten där vårat lilla hus kommer stå. Så dit åkte vi och sen hann jag som tur med en prom med tjejerna. SKÖNT! Efter det, runt 20 tiden ramlade matte och kaka in, strax efter det Madde och sen Bempa och sist men inte minst Buppen och tårtorna tog näääästan slut. Jag var duktig och tog bara en liten bit...


Efter fina presenter och trevligt sällskap somnade jag ovaggad. Herregud. Jobbigt att ha kalas!! Och jag ser fram emot vårat hus, då kommer vi slippa ta dit folk i omgångar, då får alla plats samtidigt ;)


Av Sara - 15 augusti 2008 18:40

Nu börjar jag plocka ihop och strax har jag oxå helg!!

YIIIIIHAAAA

Imorrn vankas tårtbakning, body pump, selånger marknad och förhoppningsvis mysig middag med min kärlek som jag knappt har träffat i veckan!


Ha en härlig helg kära läsare

Av Sara - 15 augusti 2008 12:58

Full fart mot helgen!

Igår efter jobbet fick jag äntligen träffa Maddelena. Vi åkte ner till Jossan och drack kaffe i vanlig ordning och snackade lite skit i vanlig ordning..

Imorse klev jag upp tidigt (07,15) och slängde ihop ännu en tårtbotten sen begav jag mig ut på promenad. Ikväll blir det lungt istället för kräftskiva med jobbet. Hade varit kul men pga vissa saker tappade jag sugen att gå dit. Men dom får säkert trevligt.


Imorrn ska jag träna 10.00 sen ska jag bege mig en sväng på marknaden med syster sedan tänkte jag försöka få C ut på resturang. Och kanske nån fler oxå? ju fler desto roligare är ju så sant så!


På söndag ska C´s släkt + min släkt komma och fira honom och eftersom vi fortfarande bor i våran pygmélägenhet får vi ta det i omgångar..hehe


Av Sara - 14 augusti 2008 18:32

..och då får jag gå hem!

Ska åka på kafferep hos Fru Pettersson men först hem och slänga på mig nåt bekvämare (om det går att hitta nåt i en garderob där allt är för litet)

Idag får jag förhoppningsvis oxå höra allt om Madelenas förlovning!


Imorrn är det fredag, häääärligt!! Jobbar 10-19 men det blir bra det, då hinner jag med en morgonprommis som jag hann imorse oxå. Skönt att promma på morgonen! lite dåligt med sällskap bara...=/


Nåja, nu ska jag jobba bort den sista kvarten.


Hejpa!

Av Sara - 14 augusti 2008 11:41

Åkte vi till övik på fredag efter jobbet. Vi stannade till på Högakusten och åt en ljuvlig middag med vacker utsikt!

Sedan blev det en kväll i soffan eftersom både jag och Carin var helt slitna.

Vaknade relativt tidigt på lördagen och jag och Carin for in till stan och handlade och grejade det sista inför bröllopet som vankades sedan var det bara hem och svida om.

Bröllopet blev trevligt men det finns från våran sida inte några bildbevis. Vi glömde kameran hemma och martin och carin glömde minneskortet. Bilderna från mobilen blev inte bra nog. Borde man inte kunna zooma med min mobil? jag vet inte hur i vilket fall..

Vi höll ut rätt sent trots att vi trodde det skulle bli tidigt.


På söndagen var det bara jag som vaknade tidigt..... väntade och väntade men ingen annan steg upp så jag gick och la mig igen och läste.. somnade sedan om och vaknade när martin klev upp vid 11.

Den dan blev det inte så mycket gjort.. Vi åkte in till bjästa och tog en bakfylle frukost och sedan åkte vi upp där bröllopsfesten hölls och hämtade bilen våran. Sedan började jag och C våran bilfärd hem igen.


Igår hade jag en ledig dag som spenderades med att åka på birsta en sväng med sis och titta efter regnkläder men vi hittade inga. Sedan åkte vi upp till stugan där jag och syrran stog för en god lunch och trevligt sällskap, givetviiiis.


På kvällen vankades träning sen låg jag i soffan resten av kvällen. skööönt.


Idag fyller min vän ANNA 25 år, så GRATTIS!!!


Av Sara - 13 augusti 2008 21:17

Äger du en "foppa toffel"?

Ja, asskön toffel!    23.3 %

Ja, men det är inget jag skryter med direkt..    13.3 %

Nej! skulle jag aldrig sätta på mig.    46.7 %

Jag går bara i högklackat!    3.3 %

Nåt annat svar..    13.3 %


Totalt har 30 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-06-04 14:42


Detta är mina, rätt söta tycker jag. Och dom har suttit fint på mina fötter i sommar, på ställen där det inte är så mkt folk givetvis =)

Skapa flashcards