Alla inlägg under juli 2008

Av Sara - 24 juli 2008 15:40

Nu har man jobbat 4 dagar efter semestern och det känns precis som vanligt. Semestern var för knapp för att kännas ordentligt i kroppen.


På semestern hann vi dock med en del korta resor. Bland annat till Cs mormor och morfar i deras mysiga stuga och där fiskade vi (jag fick upp den största fisken av oss och C var lite småsur för det).

Sedan drog vi vidare till Rättvik där hans brors med familj hade hyrt en stuga. Där blev det bad, gocart åkning och sommar rodel (vilket jag har åkt förut och vann faktiskt över C!! Men när jag sedan skulle åka dubbel Rodel med Cs brorsdotter ramlade vi ur och så åkte jag inte mer..)

Sedan åkte vi hem och duschade och packade om och drog direkt upp till Övik. Där  vankades grillfest som var skoj och en tur på krogen. Sedan fick jag träffa Cs kompisar som ska gifta sig i augusti, ville gärna träffa dom innan bröllopet =)


I helgen innan vi började jobba var vi p dop och bröllop samma dag. Wera Maria Martha blev döpt och Maria och Andreas blev tillsammans Hallqvist. Tror det var länge sedan jag hade så skoj! En kungfest efter bröllopet helt enkelt. Och jag och C var helt däckade dan efter...


I förrgår firade jag och hjärtat ett år så då överraskade jag honom med mumsig mat och blommor. Och igår var vi ut och åt och var på SPA hela kvällen. Det var ruskigt mysigt och C som sällan kan slappna av lyckades faktiskt göra det i flera timmar!! Somnade gott igår.


Får se om jag tar mig tid och slänger in lite bilder som jag knäppt under semestern.. oxå får vi se om jag orkar hålla igång den här bloggen eller inte.. det återstår att se.


Nu vet ni hur jag haft det dom senaste veckorna iaf!

Av Sara - 18 juli 2008 18:26

Jag har haft en helt underbar men kort semester.

Åter på jobbet på måndag.

Får se om bloggsuget återkommer, för nu är det verkligen som bortblåst!

Av Sara - 2 juli 2008 09:29

beror mest på att jag har en hel hög med bilder som väntas på att komma in i bloggen och det har inte hunnits med. Blir nog värre framöver oxå, går nämligen på semester idag klockan 15.00

Ikväll blir det en sväng på stan med mitt hjärta och käka god mat och tidigt imorgon bitti (06.10!!) går tåget till stockholm.

Tjejhelg vankas med systeryster och moder jord. Ska bli kul!

Kanske hinner jag blogga nåt på måndag. EVENTUELLT.

Sedan väntas 2 veckors semester med C och då ska det hinnas med resor till Tyskland, Danmark, Övik, Reggen, och ev en minisemester med syrran och Marcus.

Kommer alltså prioritera att göra massa roliga saker på min korta semester men sedan blir nog allt som vanligt(?) igen...


Ha en bra sommar, för det ska jag ha!!!

Ovido - Quiz & Flashcards