Alla inlägg under juni 2008

Av Sara - 19 juni 2008 12:18

Igår var jag ledig ch var en riktigt lydig hemmafru som ställde klockan och gick upp och gjorde tårta, tvättade, städade och lagade mat. Hann med en lunch på stan oxå. Hade tänkt fylla på vinförrådet men min kille var en lydig man oxå, han hade nämligen köpt 3 Bag in Box vin. Sommaren är räddad. Nåja, åtminstonde semestern på 2 veckor...


På kvällen var jag hos Lotte och fick jordgubbar och mjölk, MUMS!

Sedan prommade jag hemöver och C plockade upp mig efter vägen.


Imorse var det prom runt tjärn med Madde. Mina blåsor under tårna kommer aldrig ge med sig. Just nu gör dom så satans ont!!


Jag längtar till i morrn. Kommer bli så mycigt att rå om sin kille hela dagen och ha en mysig kväll med nära och kära.

Hoppas regnet håller sig borta bara!!


Lunchtajm!!

Av Sara - 19 juni 2008 12:16

Eftersom Sverige är ute ur VM slår vi tjejer våra påsar ihop, och hejar fram portugal istället. Nån särskilld anledning tror Ni?

Av Sara - 17 juni 2008 11:11

Energin försvann inte helt otippat igår när jag kom hem...

Plockade undan och dammsög lite grann sedan slocknade jag i soffan.  vaknade vid 19 och då ställde jag mig och lagade lite matlådor.

Sen kom syrran förbi och vi tog ett varv till runt tjärn... dumt val eftersom jag fick blåsor under bägge småtårna så jag fick avboka morgonens prommis. Suck. Madde var dock skitduktig och gav sig iväg helt själv 04,30!!

hon såg överkörda huggormar och rävar. Sånt som vi aldrig brukar se på våra promenixar.


Imorrn är jag ledig och har fullt upp i vanlig ordning. Men jag ska helt klart sova till jag vaknar av mig själv (brukar bli runt 07.30...) sedan blir det prom, städning, tvättning, tårtbakning, en sväng på stan.


Good baj

Av Sara - 16 juni 2008 11:55

Igårkväll såg vi filmen Natalie - en film om förlåtelse.

Och det blev precis som jag hade trott. Grin från början till slut.

Blandat med att jag blev arg och förbannad och ibland förvånad över hur Natalies föräldrar kan vara så förlåtande. Jag hade inte varit det.


Av Sara - 16 juni 2008 07:35

Klockan ringde 04,25 i morse. 04,30 började jag och Madde att knata runt tjärn. Väldans skönt att starta dagen med en prom. (och min första på veckor vilket var ännu skönare!)

Efter jobbet idag ska jag på banken igen sedan har jag stooora planer att storstäda läggan... så jag slipper bry mig om det när jag är ledig på onsdag. Så jag hoppas att energin jag känner nu fortfarande infinner sej efter jobbet....


I fredags blev det inte så mycket gjort. Åkte till svärmor och firade Cs lillasyster efter jobbet sen blev det inte så mycket mer..

Lördagen startade tidigt när jag skjutsade ut med c och hans polare och deras hojar till Timrå där dom + ca 50 andra crossar skulle bege sig i samlad trupp till vårbacken i nedansjö där det vankades tältning och fest.

Sedan åkte jag och Madde ut på birsta och mötte upp Erika och lillWeris. Hon är inte så liten nå mera...!


På kvällen var det tjejkväll hos Anna där vi beställde kinamat och drack en massa vin! O´learys var som vanligt en besvikelse. Kommer typ dööö i sommar. blir nog bara Daltons när man går ut...

Åkte hem till landet 02,15 och hinkade resorb och käkade hårdbrödmackor. Tror jag började se nån film som jag ine minns nåt av heller... hehe

Vaknade relativt pigg i söndags, for och hämtade bilen i stan sedan kom C hem och vi tog med oss moster Lotte ovh åkte och svullade hamburgare på Big boy. Första gången jag äter där och den hamburgaren jag åt i går äter jag aldrig igen BLÄÄÄÄ


Nu är det midsommarveckan och hoppas verkligen det blir regnfritt på fredag!!



Av Sara - 13 juni 2008 08:33

Full fart mot helgen!!

och jag har ont i halsen igen. Blir så satans jävla less. Har inte kunnat träna på 2 veckor. Låg i princip sjuk förra helgen. Ska det bli så denna helg oxå??

Jag hoppas dock jag kommer kunna genomföra mina planer i helgen.

 För det behöver jag...

Imorrn ska jag träffa älslingsWera på dagen och ha lite vindrickning och ta igen massa skitsnack med min vän Anna. Kan luta åt en utgång oxå om väder, vind och humör håller med... Är även bjuden på fest hos kaka, så kanske vi ramlar dit. Vad vet man?


Nu ska jag jobba lite och klämma i mig Cvitamin och halstabletter och bafucin så jag pallar idag!!

Av Sara - 11 juni 2008 13:39

JAG ÄR HÄRMED HELT KLAR MED ENGELSKA B KURSEN!!

OCH MITT BETYG BLEV VG, VÄL GODKÄND


SÅ JAG ÄR NÖÖÖÖÖJD!

Av Sara - 11 juni 2008 11:08

Ikväll är det final på frusna män söker kärlek.

Enligt mig kommer det sluta såhär:


Per-Arne väljer Aina som vill ha honom oxå.

Jonas väljer den där tjejen som åkte hem tidigt.

Anders blir nog helt utan... stackarn...

Ovido - Quiz & Flashcards