Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Min lediga dag!

Av Sara - 19 juni 2008 12:18

Igår var jag ledig ch var en riktigt lydig hemmafru som ställde klockan och gick upp och gjorde tårta, tvättade, städade och lagade mat. Hann med en lunch på stan oxå. Hade tänkt fylla på vinförrådet men min kille var en lydig man oxå, han hade nämligen köpt 3 Bag in Box vin. Sommaren är räddad. Nåja, åtminstonde semestern på 2 veckor...


På kvällen var jag hos Lotte och fick jordgubbar och mjölk, MUMS!

Sedan prommade jag hemöver och C plockade upp mig efter vägen.


Imorse var det prom runt tjärn med Madde. Mina blåsor under tårna kommer aldrig ge med sig. Just nu gör dom så satans ont!!


Jag längtar till i morrn. Kommer bli så mycigt att rå om sin kille hela dagen och ha en mysig kväll med nära och kära.

Hoppas regnet håller sig borta bara!!


Lunchtajm!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se