Alla inlägg under maj 2008

Av Sara - 7 maj 2008 10:37

Helgen i Stockholm har varit kanon! (men den gjorde mig sjuk oxå!)

I korta(?) drag:

Fredagen:Åkte vi hem till Tanja och packade om väskorna, jag fick se hennes flotta men dock tillfälliga lägenhet på östermalm på 100 kvadrat!!

Sedan begav vi oss till stan där vi strosade en sväng, käkade lunch och drack vin sedan begav vi oss till båten.

Det var riktigt kul på båten ävn fast det bara var jag och Tanja. Jaja, det var ju såklart fler på båten! Men kul hade vi! Även att Kanal 5 håller på att spela in en serie där dom följer båtpersonalen och Tanja hade träffat dom även förra veckan (hon åker ju rätt ofta) Då frågade dom ifall dom fick följa henne på fredag från det att hon packar väskan hemma till båten och på båten... helt sjukt..HAHAHA

Lördagen:Kom Till Sthlm vid halv 4, åkte hem och dumpade väskorna sedan begav vi oss till stan där vi käkade och satt i Kungsan ch tittade på nåt uppträdande. Sedan kom det några som Tanja kände som vi satt och surrade med fram till 22 tiden, Sara hade ingen lust att gå ut på nån krog, även fast dom tjatade.. jag var alldeles för slö, tyvärr.. Dessutom hade vi båda fått känningar i halsen efter AC:n i hytten. Tanja kom hem sent, eller tidig kanske man ska säga och då var det svinkallt i hytten, men jag sov tydligen i godan ro.. 

Söndagen:Åkte återigen in till stan (har varit strålande sol hela helgen) Där satte vi oss på Fridays och käkade en mumsig lunch och drack ett par cider. På kvällen mötte vi upp Hanna vid tåget sedan åkte vi hem och såg en film.

Måndag: Gjorde oss iordning och drog till centralen med min väska. Jag hade ett mål och det var att hitta en klänning eftersom jag och mitt hjärta är bjuden på 2 bröllop i sommar! Jag hittade den på första affären så det var ju fort gjort. Sedan käkade vi lunch, strosade lite till sen satte vi oss i en park sedan gick mitt tåg hem!!


Sedan har jag alltså slöat hemma från jobbet i två dagar, länge sen jag var hemma från jobbet och jag har väl typ 3 sjukdagar dom här 4 åren, men jag har jobbat sjuk så många gånger så nu tänkte jag minsann inte göra det. Känner mig dock mycket piggare så i morrn blir det jobb!


Här kommer ett litet axplock av alla bilder som knäpptes i helgen...

Av Sara - 1 maj 2008 15:29

jag skrev nåt nu. Har haft fullt upp hela veckan. I Måndags hade vi en gubbe från kommun på tomten som jobbat med att placera ut hus. Så vi fick lite tips om hur vi ska ställa huset för att få ut så mkt av solen hela dan osv..

Han skulle även rita en skiss på ett hus enligt våra önskemål. Spännande!


På tosdagen var jag ledig så då spenderade jag hela dagen på stan med mina vänner A & A. Gjordes av med en del pengar. Invigde även bolaget i birsta, och coop. Inhandlade 3 par skor på skopunkten. Så nu vill jag ha sommar så man kan använda!


Igårkväll vankades supergod grillning med diverse tillbehör och jag åt tills magen stod åt alla håll. Efterätt blev det marrängsviss. Underskattad efterrätt som är så enkel och såååå god!!

Det blev lite vin och några cider men när fröken pettersson som skulle upp å jobba mycket tidigare än mig nästintill slummrade till i soffan pallrade jag och C oss hem. Hörde dock att JJossan fick lov att hålla sig vaken ett tag till då det skulle skjutsas folk och det kom mer folk efter att vi gått. Jag vaknade dock rukstigt utvilad i morse 07,00 pch körde 5 maskiner tvätt innan jag och madde tog en morgonprom och nu är det jobb fram till 19!

Sedan är det bara hem och packa, för i morgon åker jag till hufvudstaden.


Längtar! ska bli skitskönt att komma bort och bara njuta!! äta på resturang och se Tanjas nya lägenhet. Åka spermabåt (jodå, det uttrycket hänger med än) och bara vara!  4 härliga dagar kommer jag ha.

Ska försöka knäppa lite kort och återkomma på måndagkväll. För under helgen har jag nog annat för mig än att sitta vid datorn...=)


Ha en trevlig helg era DÖNICKAR!!!

Ovido - Quiz & Flashcards