Alla inlägg under maj 2008

Av Sara - 14 maj 2008 06:27

Jag blev faktiskt riktigt bedrövad och tankarna for runt igårkväll när dom sa på nyheterna att Algot hittats död i Bali. På nåt vis förstod man ju att nåt sånt hade hänt pga omständigheterna.. Men jag tycker endå så mycket är märkligt.. Varför åkte han inte till sina kompisar? Varför har inte polis, sjukhus eller andra instanser vaknat till och förstått att det varit han som drunknade för 3 veckor sen trots att kompisarna som var kvar på Bali satt ut lappar och liknande.. det är ju skamligt att det ska ta såhär lång tid att identifiera en död person utomlands, som dessutom är internationelt efterlyst...


Ja, varför.. varför..

Av Sara - 13 maj 2008 11:39

Detta är en vacker liten blomma som har samma vackra namn som jag, nämligen Linnea. Och idag är det alltså min namnsdag. Hade jag förstås ingen aning om, förrän min kära far skickade ett fint sms till mig.  

Av Sara - 13 maj 2008 11:35

Av Sara - 13 maj 2008 11:31

Har du haft grillpremiär?

Ja.    75 %

Ja, det var länge sen!    12.5 %

Jag grillar året om!    0 %

Grillpremiär på sista april!    0 %

Jag gillar inte att grilla!    0 %

Grillning närmare sommaren..    0 %

Nåt annat svar...    12.5 %


Totalt har 8 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-04-27 15:07


StängVisa fler omröstningar
Av Sara - 13 maj 2008 09:50

Tre namn du går under:

  • Sara
  • Gomusen
  • Särsara

Tre saker som skrämmer dig:

  • Att föda barn
  • Spindlar
  • Att det ska hända ens nära nånting hemskt.

Tre saker du har på dig:

  • 3/4 linnebyxor från HM 
  • Bh från Change
  • Tshirt från BIKBOK

Tre saker du tycker om:

  • Kärlek 
  • Min familj
  • Resa

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

  • Boka frisstid, massagetid, fotvård

  • Åka till Ö-vik med mitt hjärta

  • Bestämma oss för en planlösning

Tre av dina favoritlåtar just nu:

  •  Lyssnar på det mesta, har ingen favorit direkt

Tre saker du verkligen vill ha:

  • Massor med pengar så vi kan bygga hus
  • En resa till Thailand
  • En smalare kropp.. hahaha

Jag utmanar: Jossan, Rikke Och Anna!

Av Sara - 12 maj 2008 15:05

I fredags efter jobbet hade jag och hjärtat inte en aning om vad vi skulle göra. Vi köpte en sallad och satte oss på svärmors altan i den härliga värmen! Sedan for vi till hans bror + familj (ungefär 50 m bort) och där hoppades det studsmatta för fulla muggar. Jag och ungarna alltså. Det var hur kul som helst och när jag var klar lackade svetten och vi belönade oss med kaffe och kaka hos C´s morföräldrar. Sedan var det sovdags helt plötsligt. Konstigt hur fort det går ibland.


Lördagen startade jag upp tidigt med prom för att sedan hämta upp syrran och åka till stugan. En härlig dag! hjälpte först till att kratta - fast bara lite. Sedan åt vi lunch med diverse sillar, srömming, rökt makrill och annat gott. Sedan somnade vi hela bunten i solen. Sedan vankades kaffe och marrängtårta som jag och sis grejade iordning och sedan for vi mot staden igen. Där var det bara in i duschen och iväg till syrran igen och sedan ner till bowlingen där jag nästan blev helt manglad. Jag vann över hjärtat med 3 viktiga poäng. God mat och sedan en drink på stan och det var den dagen.


Söndagen for jag ut med Madde på birsta city och där sprang vi som 2 dårar i 3-4 timmar. Sedan var jag helt slut.


Iag har jag varit ledig. Endå har jag inte fått mycket gjort. Läst lite bok. Tagit en promenad. Somnat i soffan. Städat iofs... men jag hade tänkt ta tag i engelska recensionen av en film. Men jag kanske gör det innan träningen ikväll. För nu ska jag laga mat!

Av Sara - 9 maj 2008 12:17

Igårkväll tog jag en välbehövlig prom, endast iförd tshirt på överkroppen och det var endå varmt!! Hur skönt som helst!! 


Arbetsdagen har inte många timmar kvar. Sedan är det 3 dagars ledigt. Najs! Ikväll blir det en lugn kväll med eventuell grillning.

Och imorrn drar vi till stugan på dan och kanske solar? på kvällen vankas bowling och käk ute med sis och Marcus. Så man kan ju vänta sig att bli totalt manglad i bowlingen... inte min starka sida.

Men det är ju roligt iaf.

 Å just det ja, måste även säga: Grattis till min syster som fått ett nytt jobb! Duktigt!! nu är det bara min tur kvar..


Dags att jobba, sen har jag heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!! 

Av Sara - 8 maj 2008 17:34

Det blev en kort arbetsvecka. Kom hem från stockholm i måndagskväll. Sedan blev halsen värre och värre så jag stannade hemma från jobbet 2 dagar. Idag är alltså första arbetsdagen och imorrn är det fredag. Rätt Najs.

Fast jag förstår varför jag bara har haft 3 arbetsdagar på alla åren här. Det är ju så satans tråkigt att vra hemma!!

Nåja, i helgen hoppas jag på fint väder. Då ska jag åka till stugan på lördag sedan är det bowling och middag på kvällen!


Igår var vi på Invigningen av nya Skeppsbrokällaren. Kan inte minnas att jag varit där förut men nu var det iaf fint och fräscht. Dom bjöd på god mat och bra musik. Måste väl gå dit och proväta nåt framöver!


Nu ska jag jobba vidare. Ikväll blir det prom. Har inte rört på mig på en vecka!! (och allt man åt och drack i sthlm känns....) Men vafan.. man måste ju få leva oxå...

Ovido - Quiz & Flashcards