Alla inlägg under april 2008

Av Sara - 23 april 2008 11:03

Var lite vemodigt att låsa för sista gången, i lördags. Så jag var tvungen att knäppa ett kort på mitt lilla hus till lägenhet. Nästa gång jag flyttar blir det förmodligen till nåt större... =)

Av Sara - 23 april 2008 11:02

Detta var ju ett tag sen, bilderna är riktigt dåliga. Men det var ju trots allt en rolig kväll...

Av Sara - 18 april 2008 18:13

Snart är det helg även för mig!! Ska möta upp hjärtat vid lägenheten och ta ner gardinstången jag inte nådde, och hämta gula faran. Sedan låser jag läggan för sista gången!!


Sedan blir det nog mys i soffan. Har köpt ost och kex och vindruvor. Mumma. Tar nog ett glas vin oxå, då sover jag gott sedan... =)


Imorrn ska jag äntligen träffa min Anna som jag träffar alldeles för sällan numer. Henne tänker jag inte låta det bli som med kompisar. Vissa man inte umgås med längre, men dom flesta saknar jag inte så mkt heller.

Men Anna ska jag inte låta försvinna, för hon är min bästaste kompis!!


Nu ska jag "jobba" vidare. snart slut.. härligt!!

Av Sara - 18 april 2008 11:12

Under denna kategori kommer jag varje fredag (förhoppningvis) skriva veckan i positiv och negativ bemärkelse...


Veckans+

Vädret, givetvis!! våren är här, och motorcyklarna likaså, härligt att höra brummet igen, och känna solen värma!


Veckans -

Socialaren som var med på Insider, Tv3 igår. Som först misshandlar en person medvetslös och sedan bemödar sig med att  v'ända personen i fråga, sära på hans ben och sedan dra en rejäl spark emellan benen på killen, som fortfarande är medvetslös. Att han sedan tar med barn på "hajk" och ska lära dom "rätta värderingar" och lär dom slåss på riktigt i kyrkans lokaler borde väl vara nog med bevis för att han inte borde ha ett sånt jobb???????

Av Sara - 16 april 2008 06:45

Efter jobbet igår åkte jag och M till lägenheten och hämtade tavlor och speglar som jag smugglade in i C´s förråd. Det gick bra. Sedan tog vi en promenix, det var allt min nacke och axlar pallade igår. Hade tänkt träna men jag höll på att avlida. Sedan åkte vi in till city neona och jag solade och m handlade karameller. Sedan var det bara hem, duscha, värma vetekudden och där låg jag till 21. Sedan däckade jag i sängen. C ramlade in strax efter 24... Han hade jobbat hela kvällen och inget hade gått hans väg.

Just nu längtar jag tills i morgon när jag får sova ända till 08,15. Imorrn blir det INGEN morgonprom!!


Dags att jobba... nåja, snart iaf..

Av Sara - 15 april 2008 07:40

Nu när man flyttat har man ju slängt en hel del. Nu har jag några få saker kvar i lägenheten som jag ska hämta ikväll och gömma i förrådet utan att hjärtat märker nåt....=)


Nån som behöver en strykbräda?

Dumt att slänga men helt onödigt att ha två juh... har ju bara hunnit använt den 3 ggr typ.. hehe, jag stryker inte så ofta..

Av Sara - 14 april 2008 11:05

Fredagen spenderades med att först äta. Då åt C så mkt att han mådde illa och gick och somnade i 2 timmar. Jag höll på att damma och förbereda efterrätten till lördagen. Jag väckte han efter två timmar och tvingade han att hjälpa mig att städa sen skulle vi titta på film. Ingen av oss orkade se klart den.

Lördagen åkte jag och M ner på stan och mötte upp WERA, erika, dan och Katharina. Tog en macka och snackade lite skit.


På kvällen hade vi B & M på middag, hade gjort Kreolskans gryta (MUMS!) Och krisptårta till efterrätt (DUBBELMUMS!) Och det dracks även lite vin och cider. gott gott


Söndagen spenderades i sängen enda till 12!! Sedan käkade vi lunch och for till lägenheten. Nu har jag bara ett par grejer kvar att hämta sen är lägenheten helt tom!! Skönt.. ska lämna ifrån mig nyckeln redan på söndag. tjejen som ska flytta in behövde lägenheten tidigare och jag slapp städa om hon fick det. win win situation!


Hela veckan är bokad med träning och jobb + att jag ska hinna en sista sväng till lägenheten. Denna vecka kommer nog gå fort. Nu ska jag ringa glocalnet och ändra utflyttningsdatum igen....

Av Sara - 13 april 2008 21:29

Men han lär väl bli dömd till vård som alla andra som gör såna här brott.

Nåja, frisk i huvet är man inte om man gör såna här saker. Spänn upp han ett par dagar på stan så folk får göra vad dom vill med honom. För i fängelset kommer han bli skyddad från alla andra. Även i fängelsena är såna här idioter lägst rankad... Läs mer om mordet på Engla här. eller här.

Skapa flashcards