Alla inlägg under mars 2008

Av Sara - 14 mars 2008 07:44

Vilket betyder.....


FULL FART MOT HELGEN!!!!!!!!!!!!!!

Gårdagskvällen spenderades med träning och en kaffe hos systeryster. Jag fick skicover och en väska att ha pjäxorna i. Hon fick en massa fina toppar av mig. Fattar inte att jag har kunnat haft dom på mig!! (storleksmässigt alltså)

Planer inför påsken är inte spikade ännu. Landsombodarna för härlig skoteråkning? Åka till övik till C´s kompisar? eller bara skita i allt och vara hemma?? måste bestämmas ikväll.


Idag efter jobbet ska jag och hjärtat, hör och häpna, shoppa lite! C hatar att gå i affärer men idag blir han illa tvungen. Sen ska vi bara hem och äta godis och somna tidigt. Upp 04.15 i morrn bitti då resa till Åre väntar!!


På återseende...

Av Sara - 12 mars 2008 16:29

Av Sara - 12 mars 2008 16:22

Har du en utlandsresa planerad?

JA, snart! värme värme värme!!    42.9 %

Ja, till sommaren blir det en resa!    9.5 %

Nej, jag tycker Sverige är bra!    9.5 %

Jag har inte råd att resa!    14.3 %

Jag sitter bara hemma!    0 %

Nåt annat svar...    23.8 %


Totalt har 21 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-01-16 08:05

Av Sara - 12 mars 2008 13:05

Varför är det alltid såhär att när folk inte är nöjda med vem som gått vidare så ska dom alltid försöka hitta på nån ursäk, titta här

För det vore väl HELT JÄVLA OMÖJLIGT att svenska folket är less på Carolas jävla divafasoner och vill se nån annan i globen?


Tydligen... jag tror däremot att det är så..

Av Sara - 12 mars 2008 12:58

Jag skrattade gott åt Måns Möller, jag tycker han är rolig. Hoppas länken funkar : att göra en crocker

Av Sara - 12 mars 2008 11:34

Igår efter jobbet åkte jag till lägenheten en snabbis och tömde frysen och stängde av den sedan. Nu är det snart flytt PÅ RIKTIGT....

När jag kom hem var jag rastlös. Ville göra nåt. åka nånstanns. Träfffa nån. träna eller promenera. Fast jag hade grym träningsvärk i benen och Christian hade ju åkt hem från jobbet pga sin rygg.

det blev inte ett jävlaste dugg gjort igår kväll.

Jag värmde vetekudden ett antal ggr och la på C´s rygg och masserade honom. Läste boken (inte så mkt kvar nu) Åt fruktsallad, jag tog bort apelsinerna och utslagen blev inte värre iaf... Sedan somnade jag i soffan precis efter House börjat. Attans.


Imorse efter lite påtryckning av Jossan (madde backade ut promenad så jag tänkte göra likadant) Men jag var ju vaken, lika bra att promma. Knatade ner till Jossan och barnen sedan gick vi. I början regnade det inte iaf. Alltid nåt. Efter ett tag tyckte inte Felix att det var så roligt att promenera. Kan inte en 1.3 åring förstå att det är nyttigt att promenera? hehe, tydligen inte. Men han somnade efter ett tag, stackarn.

Väl hemma, en aning blöt, men nöjd över att man fläskade sig iväg! Och det är ju alltid trevligt att träffas och snacka lite skit! Efter en dusch och frukost med hjärtat var det dags för jobb och där sitter jag nu... Detta vädret gör mig verkligen deprimerad... All snö försvinner... då får det lov att bli vår på en gång tycker jag!!


På lördag tiiiiiidigt åker vi till Åre och åker lite skidor (Så, ja, SIS, jag ska bort på lördag och jobbar till 16 på fredag! behöver inte du skicover och det då?? om du menar att jag kan låna så köper jag hellre, behöver ju egna grejer endå!)


Nu ska jag jobba lite, snart lunch.



Av Sara - 11 mars 2008 15:14

På fredag ska jag bränna lite födelsedagspengar på bland annat Stadium.

Då ska det inhandlas:

Nya skidglasögon.

Nytt underställ, i nån snygg färg kanske?

Skicover.

En tunnare mössa, helst brun eller turkos.

Täckbyxor, tunnare än som jag har, helst bruna.

Skitvarma stövlar!! Så mina små fossingar inte fryser under skoterturer och andra utomhusaktiviteter...



Av Sara - 11 mars 2008 08:09

Så skönt igår att vara ledig! Sov till halv 8. Låg sedan och läste lite ur boken, blir alldeles för sällan nu. Sedan åt jag lite frulle och städade köket. Tog tag i 4 pärmar som jag sorterade in papper i rätt pärm och hålade varenda papper. Tog tid men det måste ju göras. Störigt att ha alla papper huller om buller. Finns inte plats för sånt nu heller...


Sedan for jag och tränade pump. Lite träningsvärk idag trots att jag tog det lungt med vikterna. Inte pumpat på länge men nu är det dags igen, om axlarna håller... gjorde inte alla axelövningar igår, körde extra mage istället.


Sedan till lägenheten och grejade lite, fast det finns faktiskt inte så mycket att greja med nu! Hyresvärden har inte hört av sig efter visningen i lördags så jag vet inte om jag ska flytta ut denna månad eller nästa..


Sedan for jag hem och läste lite till och gjorde middag - korvstroganoff och ris! Och efterrätt, fruktsallad. Som jag dessvärre fick världens utslag av på hela armarna och brösten. Har fått förut men har inte kunnat lista ut vad det kan vara. Nu vet jag iaf att det är apelsin, kiwi, banan,äpple, jordgubb eller vindruvor. Tror på apelsin.. men vi får väl se. Har haft klåda hela natten så jag har blodat ner hela sängen. NOT HOT!


På kvällen for vi till svärmor och fikade och pratade hus. Hon tycker vi ska slå till nu! Helst igår! Tittade lite i hustidningar och vi har hittat ett som vi gillar båda två. Men det är mycket som ska göras på tomten först. Så kanske till nästa sommar?


Just nu längtar jag efter sthlm på sommaren. I slutet av Maj ska vi nog köra en kryssning på fredag och sthlmsnatten på lördag. Jag längtar!!


Dags att jobba, fick just sms av C som ska hem och lägga sig, han släpade ur skotern ur bussen själv igår och har haft ont i ryggen sen dess.

Härligt, då kanske maten står på bordet när jag kommer hem?


Ikväll blir det prom runt tjärn, ska du med, Jossan?

Skapa flashcards