Alla inlägg under mars 2008

Av Sara - 27 mars 2008 18:42

Nu slutar jag och Anki. Ska åka på kalajs och fira C´s lillasyster.

Imorrn är det fredag. HÄÄÄÄRLIGT!! Blir dock en lugn helg...


Ha en bra kväll

Av Sara - 27 mars 2008 12:06

Funderar allvarligt på att skaffa lösenord på min blogg. Jag vill kunna veta vilka som läser. Det är alltid samma personer som kommenterar fast ni är över 1000 pers som läser bloggen varje månad??!!


Nåväl. Håller på att planerar en resa till sthlm. Hoppas allt går igenom med byten osv som man alltid måste greja och dona med här... Allt ska ju såklart hända när man jobbar!!!

Så hoppas jag våran fjällenresa går i lås oxå.. men sthomlsresan känns helt klart viktigare!! ROLIGARE!!


Idag har Wera hälsat på oss på jobbet. Ack så söt hon är min lilla Wera... Får aldrig nog av henne!!


Nu ska jag jobba, snart lunchdags. Äcklig lunch med mej idag... blääääe

Av Sara - 26 mars 2008 07:40

Vilken härlig dag! Vaknade iofs av en armbåge i ögat sen kunde jag inte somna om för det var så ljust i rummet. Men vad gör det? Känns som jag har massor av energi idag. Var ute och joggade!! igår och längtar redan efter träningen ikväll. Skönt att man vissa dagar faktiskt orkar lite!


I full planeringen med stockholmshelg och fjällenhelg. Frågan är bara när det blir vad. Tanja och Co hade ett par kryssningar inplanderade så jag tänkte kanske försöka passa in nån av dom om det funkar med jobb osv!


Nu ska jag jobba!!!

Av Sara - 25 mars 2008 14:24

Jag och C är väl ganska överrens om att Våfflor inte är nån MIDDAG direkt men idag tror jag minsann att det blir det, våffeldagen till ära..

Har ätit en redig lunch så jag tror jag klarar mig med lite våfflor!


Ikväll ska det prommas runt tjärn och städas hemma. Och tvätta!!


Ha en bra kväll era dönickar!

Av Sara - 25 mars 2008 09:29

C surprisade mig genom att komma hem på söndag kväll istället för måndag!

Då blev jag väldans glad förutom att det såg ut som ett helvete där hemma. Jag drog med Sis och M från mor och far vid 21 sedan städade jag för glatta livet och det var fint när han kom hem...=)


Gårdagen spenderade med syrran och M i backen. Otroligt skönt väder och kul att åka slalom!! Glassigt väder, hur härligt som helst!

Sedan gjorde vi mumsig fläskfilé på kvällen sedan var jag hur slut som helst!


Idag efter jobbet ska jag och C titta på en lägenhet. Jag hoppas den är fin. Men det känns som att det är nån hake med den. Som med allt. Kräsna jävlar är vi.


Nu ska jag jobba, ska strax vara med på en intervju med en ev sommarvikarie. Ska bli spännande.


Av Sara - 22 mars 2008 09:38

Gårdagen spenderades först hos farfar där vi fick en goood lunch sen tittade vi på diabilder från när vi var små. En riktig nostalgitripp!! Det är så himla mycket roligare att titta på bilder sådär än i ett album!


Sedan for vi till modern med lite påskblommor och hon tvingade oss att stanna på middag. Skönt att slippa laga mat när man är själv endå.

Mumsig mat nummer 2 denna dag. Och sen blev det skitsnack i massor innan jag och Sis for hem till henne och tittade på Så ska det låta! Å jävlar i min låda vad jag INTE tycker om Carola. Jobbiga männsika.

SEDAN, en nostalgitripp till! vi tittade på några semesterfilmer från när vi var små och unga tonåringar. Jag var söt som liten. Men därimellan till nu kan jag säga att jag inte hade mina bästa år... ful var man... Tur det finns tandställningar å skit!! hehe


Idag startade jag morgonen med en prom. Såg så fint ut när solen sken men det blåste grönjävulen ute märkte jag ungefär halvvägs. Men det är alltid skönt när det är gjort. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag åka ner på stan, eventuellt birsta.


Ikväll blir det vindrickning. Vet dock ej hur kvällen ska läggas upp eller vart vi ka gå. Flera viljor gör det svårt... =)


Ha en bra påskafton.


Btw, Fick mess av C igår. -17.5 grader uppe i deras stuga. Jag är glad att jag inte följde med. Vem fan vill sitta ute och grilla i -17.5 kyla???!!

Av Sara - 21 mars 2008 08:43

Idag är det jobb igen. Struntade i att åka med C till stugan hans av olika anledningar. Men om det går våran väg kanske det blir om ett par veckor!

Efter jobbet ska jag och syrran till farfar och käka och titta på diabilder från när vi var små. Kul! man var ju söt som liten... tror jag..


På tisdag ska vi kolla på en lägenhet i stan. Nästan där min lägenhet ligger. Kul! Jag hoppas den är fin!! Jag behöver verkligen komma in mot stan igen så man inte blir så himla osocial!! Men jag kommer sakna landet oxå, och närheten till naturen! Det är otroligt vackert där ute...


Nu ska jag jobba på! Ingen lång dag idag, skööööönt!!


Glad påsk era dönickar!!!


å just det, det är MADDE som plogar sig nerför backen, inte jag!! =)

Av Sara - 20 mars 2008 20:52

Har bara haft jävligt lite lust att blogga nu i veckan.

Här är iaf lite bilder sen Åre förra helgen.

Ovido - Quiz & Flashcards