Alla inlägg under februari 2008

Av Sara - 15 februari 2008 08:41

Äntligen får jag nåt vettigt att göra på dagarna igen. Nåt kul att läsa.

Äntligen är Schulmans tillbaka med sin grymma blogg!

Följ den du med, här.

Av Sara - 15 februari 2008 07:32

FULL FART MOT HELGEN!!!!

Man uppskattar att vara ledig på helgen mycket mer när man faktiskt jobbar helg ibland. Ska bli ruggigt skönt i helgen. Angling, skoter och grillning i morrn, myyyyys! Ikväll kanske ett glas vin om jag orkar? har en förmåga att vara svinigt trött på fredagarna..


Ikväll ska jag laga thaimat, det är bland det godaste jag vet! Fast idag ska jag prova ett recept jag fått från en arbetskollega. Nytt är kul!


Mycket tankar kring sommarsemestern... Ska jag förlänga även om ingen kan byta semesterperiod med mig? Känns ju inget vidare att ha alla veckor semester utan C. Det är ju då man har tid att hitta på saker tillsammans. Men det känns som folk på det här stället inte tycker att det är lika viktigt att ha semester med sin sambo om man inte har barn tillsammans.

Nåja, jag ska prova byta. Får jag inte kanske jag slutar jobba 7 juni.

Nån som har ett toppenjobb åt mig? =)


Näpp, nu ska jag jobba undan lite så den här fredagen svischar förbi!

Är föressten bjuden på 70 års fest på lördag men jag är verkligen inte upplagd för fest. Synd, för det är ju roligt att klä ut sig... =)


Av Sara - 14 februari 2008 11:23

Gårdagskvällen spenderades med promenad runt tjärn med M. Skönt att få frisk luft och röra på fläsket. M berättade att hon inte skulle med till Hamra och jag blev så grymt besviken. Så nu vet jag inte om jag åker heller. Vet inte ens vilka som ska med längre. Har ingen lust att sitta och köra 32 mil själv eftersom grabbarna lär åka upp redan på helgen och jag måste jobba må & tis. Suck.

Varför blir inget som man tänkt sig?


Nu ska jag gå och luncha, sen är det Valentines firande för fullt på jobbet! Kul! Idag tänker jag på valen jag gjorde i somras som fick mig att få såååå stora samvetskval... men allt blev ju bra. Mycket bättre än jag trodde, och antagligen mycket bättre än det hade blivit om jag gjort annorlunda.

Ikväll blir det mysmiddag med hjärtat och sen fika med M & B!


Ha en bra dag allihopa!

Av Sara - 14 februari 2008 11:12

Satt igårkväll och höll på att lägga ut massa kort.

Men är det nån som egentligen är itnresserad av att se?

Annars orkar jag ju inte sitta och lägga ut några!


Använd fingrarna och skriv nu era latkorvar!

Av Sara - 14 februari 2008 11:10

Ta hand om era nära & kära idag

Och framför allt, visa dom ni tycker om att ni gör det!

-som man egentligen alltid ska göra!

Av Sara - 12 februari 2008 12:18

Helgen som man sett fram emot och planerat så länge är över. Och det blev ju faktiskt bra!!

Vi var lite sena i planeringen på lördagen och vi fick inte igång musiken. Så när gästerna kom hade vi precis ställt fram maten och vi fick till en början lyssna på karaoke maskinen..=) Sedan fick vi en skiva som vi fick lyssna på ett tag.. Det flöt på bra och alla verkade nöjda.


Det var superkul att se att alla hade tagit utklädnaden med största allvar, Skitkul!! Har massor av kort att lägga upp men just nu ligger kameran på laddning.


Idag har jag haft en superskön förmiddag, fick sova till 9 när solen fullkomligt tog över rummet. Vaknade och åt lite frukost sedan tog jag en promenad runt tjärn. Så otroligt vackert här ute när vädret visar sig från en sån sida som idag..


Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till lägenheten i stan och packa lite! Idag tror jag att en byrå får följa med hit ut, och resten av kläderna kanske? Som jag för övrigt skulle behöva göra ännu en rensning av. En hel del av sommarkläderna skulle kunna gå vidare nu. Får se hur mycket ork jag har. Idag hade jag helst velat varit ute hela dagen! Hoppas det är lika fint väder till helgen, då blir det skotersafari!!

Av Sara - 7 februari 2008 13:04

Har varit mycket snack om festen i bloggen senaste tiden. Men det är för att det är typ det enda jag tänker på. Tankarna snurrar hela tiden. Har vi missat nåt? När ska jag göra det? hämta det? hinna det?!


Ikväll ska jag göra klart frågesporten och sedan ska jag och Anna göra klart bordsplaceringen.


Imorrn hoppas jag dom hinner göra en del innan jag slutar så vi bara kan ägna kvällen åt att göra klart i lokalen och göra alla sallader!


Sedan på lördag ska väl det sista inhandlas till bålen osv.. Sedan är det bara att hoppa i sin fina utstyrsel och parta på.


Hoppas hoppas hoppas att allt flyter på så det blir en bra och framför allt ROLIG FEST!!


Vet ej om det hinns bloggas nåt mer innan festen så nästa gång kanske är på söndag, men troligast måndag och jag hoppas jag har mycket kort att lägga upp!!



Av Sara - 5 februari 2008 09:57

I morrn är jag ledig efter 8 dagars jobb. Känns välbehövligt även om det har gått bra att jobba oxå.

Gårdagen spenderades efter jobbet med att åka ut till sörberge på Fest Yran och hämta ut våra kläder till festen. Sedan åkte jag och C på ikea och köpte ny bäddmadrass, skitkul och spännande... inte. Och vinglas! det var viktigt, karln har inga vinglas!! och dom jag har kommer inte få plats i hans skåp så 39:- /6 glas var det värt. Nu kan jag och M dricka vin varje kväll.....

Sedan gick vi en sväng på birsta (en väldigt kort sväng, C hatar att gå i butiker...) Jag tittade efter ett par skor som Veronika kommit över oförskämt billigt men givetvis fanns det bara stora storlekar kvar =(


Vi tog och åt på birsta oxå. Inte nyttigt.. och ingen träning denna vecka heller.. suck! men jag känner mej inte helt frisk och jag vill verkligen inte bli sjuk till på lördag!


Imorrn ska jag börja flyttpacka lite grann, och om jag hinner träffa Erika och Wera! dom kom en sväng till jobbet i går men man får ju aldrig nog av den där godbiten. (wera alltså =)


Ikväll ska jag på stan och köpa: turkost nagellack, blå maskara och ljusrosa läppstift. Låter det inte snyggt så säääg? 80 talet.. härliga tider...



Ovido - Quiz & Flashcards