Alla inlägg under februari 2008

Av Sara - 22 februari 2008 11:38

Jag vet att det är några som väntar på festbilderna. I ett svagt ögonblick idag så lovade jag en av dom personerna att lite bilder från festen ska komma upp i morgon förmiddag.

Så jag får väl hålla det då...

ANNONS
Av Sara - 22 februari 2008 09:51

Var ett par dagar sen jag bloggade nu. Har haft lite fullt upp med träning och promenader och mys på kvällarna. Viktiga saker!

Ikväll ska vi laga god mat och jag och M ska dricka ett glas vin hoppas jag.

Imorgon blir det morgonprommis, Jossan, är du på?

Sedan ska jag på kalas hos en annan Jossan fast egentligen är det hennes dotter Stephanie som fyller år och det ska såklart firas!

På kvällen är vi bjudna till mamma och pappa på fest. En mamma som fyller år denna helg och en farfar som fyller år nästa, så vi slår ihop och firar båda denna helgen. Smart. Sis, kommer inte M?? C lite besviken isf...

Så efter jobbet är det jag som ska löpa ner på staden och köpa present åt modern. Vet ej vad......verkar inte som Syster är så inspirerad denna gång heller så det blir vad det blir!Söndag ska vi göra utomhusaktivitet, Slalom eller skoter! Hjärtat har lagat gammelskotern så den är som ny! härligt!


Sedan väntar jag med spänning på en present jag beställt till min vän A som är gravid.  Veronika, du fick ett sånt och jag blev inspirerad...=)


Nu ska jag gå och jobba så denna dagen flyyyyger iväg!!


FULL FART MOT HELGEN!!!!

ANNONS
Av Sara - 22 februari 2008 09:47

Igår var jag på Cabaret med svärmor och C´s brors käresta. Det var väldans trevligt och det slog mig när föreställningen började. Varför gör jag inte detta oftare?  

Så himla kul juh!

Av Sara - 18 februari 2008 10:44

i mitt huvud hela tiden!

Då jag inte verkar få nån att byta så återstår följande:


*Jag får ha semester allene. Ingen semester med C. Ingen resa ihop med Sis & M. Inget kul alls i mina öron.

*Jag löper detta vikariat ut, är ledig hela sommaren och söker nytt jobb till hösten.

Allt detta är väldigt tudelat. Jag vill ju jobba så länge jag kan och får. Och till januari får jag säkert jobba här iaf. Men sedan är man antagligen tillbaka till ruta 1 och få börja "sommarjobba" på nåt annat ställe och då vore det ju kul att ha denna sommaren till nåt kul.


Hatar att ha såna här beslut. Men men kanske löser sig allt endå av sig själv i slutändan. Har ju faktiskt ett par jobb att söka denna vecka!

får ej missas/glömmas/läggas åt sidan!!!!!!!!!

Av Sara - 18 februari 2008 09:56

Just ja, i lördags ringde min äldsta vän A och berättade att

hon väntade tillökning!

Ännu en bebis i gänget! Kul!

Av Sara - 18 februari 2008 08:50

Fredagskvällen spenderades med att laga lite asiatiskt och titta på den där braiga filmen jag tipsade om tidigare! Somnade tidigt, då jag redan visste hur jag är på fredagar...=)


Lördagen var jag fortfarande seg och inge sugen på skotertur. Så jag sparkade iväg C o lät han leka i skogen med sina vänner och crosscyklar. Själv tog jag en dusch och låg i soffan och läste ofärskämt länge. Sedan åkte jag på stan med M och tog en fika. Mysigt.

Vi hade stora planer för bowling men det blir inte alltid som man tänkt sig. Men en fika hos Johan & Jossan var inte fy skam det heller! alldeles lagom kände jag då.


Söndagen vaknade jag av att solen sken in i rummet, härligt!

Vi gjorde iordning matsäck och gav oss iväg på skotern!

Madde & Buppen på fyrhjuling och Matte på skoter. Otroligt skönt väder.

Och min snälla kille lät mig köra så mycket jag ville. Är mycket räddare nu än innan den där vurpan sist, när fingret och knät gick åt skogen..

Men det gick ju bra. Jag blev mest rädd. Madde oxå för den delen eftersom dom körde fast otaligt många gånger! Det var lite för mjukt för fyrhjulingen så vi vände och åkte tillbaka till första fikastället. Grillning och fika.

Så skönt att vara ute i friska luften!

När vi skulle bege oss insåg Matte att han tappat mobilen. Bara att börja leta. ungefär 15 minuter senare, vääääldigt lång bort hittade han den i snön ringandes. Jädra tur!

 Sedan åkte vi hem och jag for med Sis till farfar där det vankades kaffe. Vi hade både SMS skola och DVD skola med han och det verkar som han förstod lite grann iaf! =)


På kvällen gjorde jag god soppa som gjorde oss sängliggande så gott som hela kvällen! PROPPMÄTT! Fick dock lite tvätt gjord.


Denna vecka jobbar jag må-fre. Surt när man inte gör det så ofta. Men man överlever väl det oxå!

Till helgen vankas både barnakalas och fest!Av Sara - 16 februari 2008 10:26

Så jävla bra film! Denna är ett måste enligt mig!!

The brave one

Av Sara - 15 februari 2008 14:06

Vill ju följa bröderna Schulman genom deras dag men sidag verkar ha brakat ihop totalt... vad trodde värmlands länstidning?! Fattar inte ens varför dom valde DEN tidningen att fortsätta blogga i men men, mig får dom skriva vart som helst.


Nu slutar jag om 1h, 45 min! då ska jag åka och handal och laga thaimat och ta ett glas vin. Sedan kanske jag ska förbereda lite inför skoterturen imorrn, som jag verkligen hoppas hoppas blir av om vädret är fint!

 (fast jag är ganska rädd oxå efter våran vurpa sist....) Jag tänker tejpa fingret!!

På söndag vill jag åka slalom, SIS!? duger skönvik nu efter alperna? =))


Nu är det dags för fredagsfika!


Ha en trevlig helg!


Under helgen hoppas jag att några bilder från festen kommer upp iaf!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se