Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Snart Snart slut...

Av Sara - 28 februari 2008 18:39

På denna arbetsdag. Jobbar till 19 i morgon oxå, tur det inte är så himla ofta man gör det på fredagkvällarna! Då vill man ju göra annat ju!

Tror jag minsann ska lura ut hjärtat på kina i morrnkväll, ruskigt sugen på kyckling & ananas!


På lördag blir det partaj! Verkar som en fallit bort, ruskigt synd ifall hon verkligen har utegångsförbud. Såg fram emot att festa med henne ju!

Kommer väl fler tillfällen.. får festa med A & A iaf. Ena A får hålla sig till alkoholfritt hon med bebbe i magen. Hon fick halsbandet igår och blev supernöjd. Det var bra. Tycler om att överaska folk sådär. Helst dom jag tycker om såklart!


Nu ska jag plocka ihop sen hem och äta med hjärtat! Kanske det blir en prom ikväll? sugen om det inte är så kallt. Annars får jag hålla ut till i morgon bitti när jag ska gå med M igen. SKÖNT att promma på morgonen!


Söndag vill jag åka slalom!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se