Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Ledig dag

Av Sara - 27 februari 2008 16:42

Vilken härlig dag!

Började med att jag och M tog en promenad runt tjärn, sköönt!

Sedan åkte vi till Erika och Wera och spenderade flera timmar med dom.

Nu är jag hos mor och far och ska söka några jobb (ja, jag glömde förra veckan, FYYY!) Ska lägga upp ett par byxor som jag köpt, mina pygmé ben är för korta jämt!! osså ska jag laga ett par, mina lår är lite för tjocka så brallorna nöts sönder på låren...hehe

SEN! Fika på la stada med A & A.

SEN! mysa i soffan. viktiga saker.


NU! äta mat, köttfärslimpa, mumma...

 
ANNONS
 
Ingen bild

jessica

27 februari 2008 18:18

Vad ska du söka för jobb? Ska du inte vara kvar nere i källaren?
Snygga bilder, inte utan att man blir sugen på lite partaj.
Ses.

 
Ingen bild

sis

28 februari 2008 07:37

drömde om dej inatt! en lååång dröm! berättar sen!

 
Ingen bild

Anki

28 februari 2008 17:47

Det är inte tjocka lår, Du är ju kobent !!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se