Direktlänk till inlägg 18 februari 2008

Härlig lugn helg!!

Av Sara - 18 februari 2008 08:50

Fredagskvällen spenderades med att laga lite asiatiskt och titta på den där braiga filmen jag tipsade om tidigare! Somnade tidigt, då jag redan visste hur jag är på fredagar...=)


Lördagen var jag fortfarande seg och inge sugen på skotertur. Så jag sparkade iväg C o lät han leka i skogen med sina vänner och crosscyklar. Själv tog jag en dusch och låg i soffan och läste ofärskämt länge. Sedan åkte jag på stan med M och tog en fika. Mysigt.

Vi hade stora planer för bowling men det blir inte alltid som man tänkt sig. Men en fika hos Johan & Jossan var inte fy skam det heller! alldeles lagom kände jag då.


Söndagen vaknade jag av att solen sken in i rummet, härligt!

Vi gjorde iordning matsäck och gav oss iväg på skotern!

Madde & Buppen på fyrhjuling och Matte på skoter. Otroligt skönt väder.

Och min snälla kille lät mig köra så mycket jag ville. Är mycket räddare nu än innan den där vurpan sist, när fingret och knät gick åt skogen..

Men det gick ju bra. Jag blev mest rädd. Madde oxå för den delen eftersom dom körde fast otaligt många gånger! Det var lite för mjukt för fyrhjulingen så vi vände och åkte tillbaka till första fikastället. Grillning och fika.

Så skönt att vara ute i friska luften!

När vi skulle bege oss insåg Matte att han tappat mobilen. Bara att börja leta. ungefär 15 minuter senare, vääääldigt lång bort hittade han den i snön ringandes. Jädra tur!

 Sedan åkte vi hem och jag for med Sis till farfar där det vankades kaffe. Vi hade både SMS skola och DVD skola med han och det verkar som han förstod lite grann iaf! =)


På kvällen gjorde jag god soppa som gjorde oss sängliggande så gott som hela kvällen! PROPPMÄTT! Fick dock lite tvätt gjord.


Denna vecka jobbar jag må-fre. Surt när man inte gör det så ofta. Men man överlever väl det oxå!

Till helgen vankas både barnakalas och fest!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Ovido - Quiz & Flashcards