Direktlänk till inlägg 5 februari 2008

8 dagar senare...

Av Sara - 5 februari 2008 09:57

I morrn är jag ledig efter 8 dagars jobb. Känns välbehövligt även om det har gått bra att jobba oxå.

Gårdagen spenderades efter jobbet med att åka ut till sörberge på Fest Yran och hämta ut våra kläder till festen. Sedan åkte jag och C på ikea och köpte ny bäddmadrass, skitkul och spännande... inte. Och vinglas! det var viktigt, karln har inga vinglas!! och dom jag har kommer inte få plats i hans skåp så 39:- /6 glas var det värt. Nu kan jag och M dricka vin varje kväll.....

Sedan gick vi en sväng på birsta (en väldigt kort sväng, C hatar att gå i butiker...) Jag tittade efter ett par skor som Veronika kommit över oförskämt billigt men givetvis fanns det bara stora storlekar kvar =(


Vi tog och åt på birsta oxå. Inte nyttigt.. och ingen träning denna vecka heller.. suck! men jag känner mej inte helt frisk och jag vill verkligen inte bli sjuk till på lördag!


Imorrn ska jag börja flyttpacka lite grann, och om jag hinner träffa Erika och Wera! dom kom en sväng till jobbet i går men man får ju aldrig nog av den där godbiten. (wera alltså =)


Ikväll ska jag på stan och köpa: turkost nagellack, blå maskara och ljusrosa läppstift. Låter det inte snyggt så säääg? 80 talet.. härliga tider... 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

5 februari 2008 11:34

Aj då :[ Va trist!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Erika

5 februari 2008 11:45

Jag förväntar mig en hel del bilder efter festen ;-) Blir ju nyfiken!

 
S

S

5 februari 2008 16:09

Nee! Jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig!! Help me med nån idé please!!

http://krysset.bloggagratis.se

 
Rikke

Rikke

5 februari 2008 17:46

Woooow nu gåre undan... o jag måste fixa kläder till partajet...
Nu ska jag gooooooooooooooooooogla på lite tips!

Pöss

http://www.rikke84.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se